Antychryst

Antichrist
2009
5,7 64 tys. ocen
5,7 10 1 63784
6,5 35 krytyków
Antychryst
powrót do forum filmu Antychryst

2/10 Porażka

ocenił(a) film na 2

Totalna porażka. Nie dzieje się praktycznie nic, tempo jest przeraźliwie wolne. Jeśli liczysz na horror - zawiedziesz się. Jeśli liczysz na dramat psychologiczny - też się zawiedziesz. Właściwie doczekałem do końca filmu tylko dla zasady. I jedyną korzyścią jaką z tego tytułu odniosłem jest to, że mogę to "dzieło" ocenić w całości. Kilka krwawych scen, które są mocno obrzydliwe. Sceny seksu absolutnie nieapetyczne. Właściwie jedyne reakcje jakie było słychać na sali to śmiech politowania. Nie polecam... chyba, że na ostatnią randkę. Jest duża szansa, że jeśli postanowisz zostać do końca to Twoja druga połówka wyjdzie przed Tobą... Szkoda czasu.

ocenił(a) film na 7
wiolcia123

Wiolcia , jesteś rozgarnięta jak klupa liści. Skoro nie dostrzegasz wymowy
ani przesłania tego filmu to kiepsko u Ciebie ze znajomością literatury i
ogólnej wiedzy o świecie. Film jest czymś więcej niż zwykłym horrorem czy
dramatem ale przekracza to twoje pojęcie percepcji.

brazylijczyk

Ha ha ha czyś więcej niż tylko horrorem...śmiechu warte. Czy człowiek obcinający sobie genitalia to ukryta symbolika, której Ty właśnie się doszukujesz??? Wspaniała metafora, pseudo-artyzm. Tylko idiota może tak skrytykować czyjeś zdanie, jeżeli komuś się nie podoba, świadczy to o jego nieznajomości świata i literatury. Mentalność Polaków mnie bardzo dołuje.