Antychryst

Antichrist
2009
5,7 64 tys. ocen
5,7 10 1 63784
6,5 35 krytyków
Antychryst
powrót do forum filmu Antychryst

GENIALNY!!

ocenił(a) film na 9

Porażający, niesamowity i niekonwencjonalny. Nareszcie prawdziwy, ociekający wręcz mistycyzmem horror, o klimacie cięzkim jak ołów. Przepiękne zdjęcia i ścieżka dźwiękowa. Jestem pod wrażeniem.
Czytając opinie o tym filmie nastawiłem sie na coś znacznie gorszego, a tu proszę, jakże miła niespodzianka. 9/10

ocenił(a) film na 1
spanki_00

hahahahahha ile ci zaplacili ?:D:D Bo az nie moge uwierzyc,ze to co piszesz to tak na serio?????:D

pietkun2

hahahahahha, że nie możesz uwierzyć i przede wszystkum zrozumieć, to wiadomo, a tobie ile zapłacili za pisanie tak "intelektualnie wyrafinowanych rzeczy"?

ocenił(a) film na 10
spanki_00

Dac temu filmowi inna ocene niz 10/10 to zbrodnia :)
Dla mnie absolutne arcydzielo. Tylko nie jako horror, ale dramat psychologiczny po prostu.

Wikol

Zgadzam się jako dramat psychologiczny jest po prostu super, tylko moment tryskajacej krwi, takie dziwne wywarł na mnie wrażenie, że po prostu musiałam opuścić kino...żałuję bardzo, bo nie wiem czy sama odważę się iść po raz drugi żeby zobaczyć zakończenie. Podkład muzyczny i gra aktorska, bardzo mi się podobały, nawet sceny miłosne były bardzo zgrabnie pokazane.
Może ktoś dopowie mi koniec. Bardzo proszę.