Zdjęcia do filmu jeszcze się nawet nie zaczęły a film ma już wystawioną ocenę. Ciekawe ilu użytkowników ma go w ulubionych. Nie róbmy trzody.
Też sobie planuję dać go do ulubionych, a oceniam go na 9/10 bo to świetny film:)Ma ktoś może napisy?:)))
Ja czekam na Terminatora 7. Ciekawe jak sprawi się Maddox Jolie-Pitt? Oby dał radę! jeszcze tylko miesiąc ...
E tam lipa. Widzieliście "Powrót Młodego Frankensteina 3" ?
Młody Giertych wymiata xD Oskar jak nic!
a widzieliście remake "Beast of Yucca Flats"? W role Tora Johnsona wcielił się sam Wiśniewski!!! Wyszło lepiej niż się spodziewano.
A ja oglądałem niedawno nową wersję Ojca chrzestnego z obsadą "Mody na sukces" a Don Vita Corleone zagrał Rysio z "klanu".Film wyreżyserowali zmartwychwstały Ed Wood i Uwe Boll. Prawdziwa rzeź!
...ale muzyka dobra,sam Rubik robił-liczę na jakąś nagrodę za piosenkę tytułową w wykonaniu Połomskiego
A co sądzicie o RoboCopie 2 Aronofskiego? Posłanka Beger w roli tytułowej zagrała życiową rolę.
Jak zdjęcia do tego filmu się nie rozpoczęły jak do kin ma trafić pod koniec maja 2009r.
a w polsce efekty kompowe jakies nawet robili (polscy graficy siacys) w tv material widzialem pare dni temu...