Od rana wertuję wszystkie możliwe repertuary kin na Podkarpaciu. Ani jedno nie gra "Antychrysta". W Rzeszowie nie mamy ani jednego kina studyjnego, a jedynie dwa przeznaczone dla pocornożerców co puszczają jako premierę jedynie "Potwory kontra obcy". Szlak człowieka trafia, miasto na tylu mieszkańców, a kina jak na zadupiu. Jakby ktoś wiedział gdzie na Podkarpaciu zagrają "Antychrysta" (może być nawet jakaś mała miejscowość przy granicy) to proszę o wpis.
Pisałem już do tych większych kin i tłumaczą się małą ilością kopi na kraj. Trochę dziwne że tak promowany film miałby mieć tak małą ilość kopi że nie starczyłoby dla nas...
Chodzi mi o to że w ogóle nie będzie grany Antychryst, bo nie ma go w repertuarze na następny tydzień.
A w Krakowie pewnie będą grać, ale ja mam inny problem: nie mam 18 lat, ale może jakoś się da wejść.
Generalnie to nie zauważyłem by w kinach patrzyli na ograniczenia wiekowe. Mój brat ma 16 lat i spokojnie wszedł na Planet terror mimo że było ograniczenie od 18.
widzę, że do tego samego kina chodzimy;D no i HELIOS już nie raz zawodził, szkoda, że tym razem też;/ a patrzyłeś, może w ZORZY będzie...
No właśnie nie będzie w Zorzy. Choć jest mała nadzieja związana z Zorzą bo pamiętam że Inland Empire puścili dwa tygodnie po premierze, więc może po prostu "Antychrysta" też będą później grali.
A ja patrząc w repertuar C-C Częstochowa nie widzę do tej pory filmu. To co dali na Polskę 18 kopii tylko ;/
W Gliwicach to samo :/ wyslalem maila z zapytaniem czy bedzie u nas wyswietlany i dostalem odpowiedz ze "niestety nie" :| nie kapuje czemu w jednej sieci kin tylko niektore z nich beda wyswietlac ten film... kpina poprostu
Może będzie w Zorzy bo niedawno puścili "Wrestlera" a gdy dzwoniłem jakiś czas po premierze i pytałem czy będzie wyświetlany to nie mieli pojęcia, że taki film istnieje. Z drugiej strony podkarpacie to przyczółek katolicyzmu więc sam tytuł może spowodować, że w ogóle go nie puszczą.
W olsztyńskim heliosie tez nie graja :/
Porażka, tak to jest jak jest jedno kino na całe miasto. Trzeba będzie użyć emule.
"W Rzeszowie nie mamy ani jednego kina studyjnego, a jedynie dwa przeznaczone dla pocornożerców"
a w Krośnie mamy kino studyjne :) art kino :) i jest naprawdę świetne!
mam dobre wiesci! Podobno juz od najblizszego piatku ANTYCHRYST w Heliosie w Rzeszowie :) Nareszcie bedzie i tam wiadomo o czym ta cala dyskusja :) ja osobisiecie polecam - pojsc i wyrobic sobie wlasne zdanie trzeba!
YAAAAAAAA!
Prawdę mówiłeś, grają to od dzisiaj. Jutro wbijam do kina. Aż dziw że właśnie Helios to gra, bo spodziewałem się że jak ktoś to będzie wyświetlał to najwyżej Zorza.
YAAAAAAAAAAAAA!
Jestem pozytywnie zaskoczony tą informacją ,chyba pojadę w następny piątek do Heliosa :) Ciekawe tylko czy będą surowe metody sprawdzania pełnoletności (chyba przymrużą oko na 17 latka ?:)).
no ja chyba jutro podejde do heliosa zakupic bilet :D akurat wlasnie dzisiaj w gazecie jakiejs wyczytalem ze graja ten film w heliosie a ze 2 dni temu sprawdzalem na ich str i nie bylo nic o antychryscie.