Antychryst

Antichrist
2009
5,7 64 tys. ocen
5,7 10 1 63784
6,5 35 krytyków
Antychryst
powrót do forum filmu Antychryst

Od rana wertuję wszystkie możliwe repertuary kin na Podkarpaciu. Ani jedno nie gra "Antychrysta". W Rzeszowie nie mamy ani jednego kina studyjnego, a jedynie dwa przeznaczone dla pocornożerców co puszczają jako premierę jedynie "Potwory kontra obcy". Szlak człowieka trafia, miasto na tylu mieszkańców, a kina jak na zadupiu. Jakby ktoś wiedział gdzie na Podkarpaciu zagrają "Antychrysta" (może być nawet jakaś mała miejscowość przy granicy) to proszę o wpis.
Pisałem już do tych większych kin i tłumaczą się małą ilością kopi na kraj. Trochę dziwne że tak promowany film miałby mieć tak małą ilość kopi że nie starczyłoby dla nas...

Lucky_luke

Pokazy przedpremierowe w PL dopiero 28 maja. To czego chcesz? Cudu?;)

ocenił(a) film na 8
missborys

Chodzi mi o to że w ogóle nie będzie grany Antychryst, bo nie ma go w repertuarze na następny tydzień.

ocenił(a) film na 9
Lucky_luke

Nie martw się ja mam podobną sytuacje w Toruniu :/

ocenił(a) film na 10
MelvinKoren

A w Krakowie pewnie będą grać, ale ja mam inny problem: nie mam 18 lat, ale może jakoś się da wejść.

ocenił(a) film na 8
saruman22

Generalnie to nie zauważyłem by w kinach patrzyli na ograniczenia wiekowe. Mój brat ma 16 lat i spokojnie wszedł na Planet terror mimo że było ograniczenie od 18.

ocenił(a) film na 10
Lucky_luke

A w jakim to było mieście i w jakim kinie??

ocenił(a) film na 8
saruman22

Helios Rzeszów

ocenił(a) film na 6
Lucky_luke

widzę, że do tego samego kina chodzimy;D no i HELIOS już nie raz zawodził, szkoda, że tym razem też;/ a patrzyłeś, może w ZORZY będzie...

ocenił(a) film na 8
Tarantinka19

No właśnie nie będzie w Zorzy. Choć jest mała nadzieja związana z Zorzą bo pamiętam że Inland Empire puścili dwa tygodnie po premierze, więc może po prostu "Antychrysta" też będą później grali.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
CHUDYx

A ja patrząc w repertuar C-C Częstochowa nie widzę do tej pory filmu. To co dali na Polskę 18 kopii tylko ;/

ocenił(a) film na 8
PitBull_3

W Gliwicach to samo :/ wyslalem maila z zapytaniem czy bedzie u nas wyswietlany i dostalem odpowiedz ze "niestety nie" :| nie kapuje czemu w jednej sieci kin tylko niektore z nich beda wyswietlac ten film... kpina poprostu

Lucky_luke

Może będzie w Zorzy bo niedawno puścili "Wrestlera" a gdy dzwoniłem jakiś czas po premierze i pytałem czy będzie wyświetlany to nie mieli pojęcia, że taki film istnieje. Z drugiej strony podkarpacie to przyczółek katolicyzmu więc sam tytuł może spowodować, że w ogóle go nie puszczą.

ocenił(a) film na 4
MelvinKoren

Ty tam w Toruniu, to się nie dziw :d

Lucky_luke

w Toruniu nie ma? niemożliwe. nawet w Bydgoszczy jest!

ocenił(a) film na 9
azure_sky

Wczoraj się pytałem dla pewności rano ale niestety lipa i w Toruniu nie będzie.

Lucky_luke

W takim razie zapraszam do Helios w Opolu u nas będzie od jutra ;))

Lucky_luke

W olsztyńskim heliosie tez nie graja :/
Porażka, tak to jest jak jest jedno kino na całe miasto. Trzeba będzie użyć emule.

ocenił(a) film na 1
Lucky_luke

"W Rzeszowie nie mamy ani jednego kina studyjnego, a jedynie dwa przeznaczone dla pocornożerców"

a w Krośnie mamy kino studyjne :) art kino :) i jest naprawdę świetne!

ocenił(a) film na 10
Lucky_luke

mam dobre wiesci! Podobno juz od najblizszego piatku ANTYCHRYST w Heliosie w Rzeszowie :) Nareszcie bedzie i tam wiadomo o czym ta cala dyskusja :) ja osobisiecie polecam - pojsc i wyrobic sobie wlasne zdanie trzeba!

ocenił(a) film na 8
rogatywka

Skąd masz tę informację? Na stronie Heliosa nic nie piszą...

ocenił(a) film na 8
Lucky_luke

YAAAAAAAA!
Prawdę mówiłeś, grają to od dzisiaj. Jutro wbijam do kina. Aż dziw że właśnie Helios to gra, bo spodziewałem się że jak ktoś to będzie wyświetlał to najwyżej Zorza.
YAAAAAAAAAAAAA!

Lucky_luke

Jestem pozytywnie zaskoczony tą informacją ,chyba pojadę w następny piątek do Heliosa :) Ciekawe tylko czy będą surowe metody sprawdzania pełnoletności (chyba przymrużą oko na 17 latka ?:)).

ocenił(a) film na 5
nicctt1313

no ja chyba jutro podejde do heliosa zakupic bilet :D akurat wlasnie dzisiaj w gazecie jakiejs wyczytalem ze graja ten film w heliosie a ze 2 dni temu sprawdzalem na ich str i nie bylo nic o antychryscie.

Lucky_luke

Mówisz, że chętnie pojechałbyś nawet pod granicę aby zobaczyć ten film. Nie wystarczy pojechać do Krakowa?