Witam!
Na film postanowiłam się wybrać z rodzicami, mam pytanie czy w filmie są bardzo drastyczne sceny? Oglądałam Sierociniec- czy to jest film podobny do niego? W sensie mało krwi- ale klimat? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi :)
Ty chyba oszalalas:D Nie zauwazylas reklam,ze to jest najbardziej kontrowersyjny film od dawien dawna? Nie, nie idz na niego z rodzicami, poczytaj forum, i inne zrodla i zastanow sie czy w ogóle pojsc na ten film.
Hehehe no właśnie nie widziałam reklam :P A zwiastun coś się boję obejrzeć... :P Ale dzięki za opinię :D
:) chociaz, jak bys czasem jednak wziela rodzicow na ten film,to nagraj ich reakcje, to musialoby byc mocne:)))))
Hehehe no prosze Cie, nie chce zeby mama mnie zabila :P To prezent na dzien Mamy (wygralam bilety- nie chce zeby sie zmarnowaly) haha :D
Ale tak serio, bo ogladalam ten zwiastun taki nijaki :P czy tam jest tej krwi troche? bo nie moge tego rozkminic <lol2> A nie chce zeby mama mi padla tam hehe
"Mamy więc scenę wkręcania wiertła w kolano dręczyciela, masturbacji penisa i zamiast spermy tryskającą z niego krew oraz clou programu: scenę wycinania nożyczkami łechtaczki, symbolizującą dzikie, autodestrukcyjne skłonności zranionej i popadającej w obłęd bohaterki."
To jest cytat z recenzji, mysle, ze to wystarczająco dużo obarzoburczych elementów, aby nie brać na ten film mamy.
Oł... :P haha to niech tylko pierwszy film obejrzy- Labirynt Fauna , albo ja ostrzegę co ja może czekać :)
zależy jaką masz mame, niektórzy ludzie, lubią ogladac straszne i zwyrodniale obrazy ;p Moze Twoja mama lubi patrzec na sceny ostrego seksu, na krew, i inne takie...
Ja lubie=]
Daj znac,jak bedzie po wszystkim, na co ja zabralas i jak jej sie podobalo=]
papa:)
Wiecie co?
Tak czytam Waszą rozmowę i nie mogę się doczekać relacji z reakcji Twojej mamy :)
Czekam na wieści i pozdrowienia dla mamy ;)
W filmie są sceny wycinania nożycami łechtaczki, robienia dziury w kolanie, miażdżenia penisa itd - więc odradzam wypad z rodzicami na ten film.
Jednak nie wybrałam się z rodzicami na ten film :)
Wszyscy się poddaliśmy, jak mama się dorwała do tych opinii o wycinaniu łechtaczki itd. :) Pozdrawiam :)
Iwonka... nie masz ogonka?
Człowieku, nie wiem ile Ty masz lat, nie wiem w jakim wieku mona na film tego typu iśc z rodzicami. I nie wiem jak chcesz spędizć 100minut w kinie bojąc się oglądnąć trailer'a. Nie pojmuję, o czym Ty mówisz dodając bez przerwy uśmieszki,że niby śmieszna chętka na filmik?! dziewczynko... błagam
Mam 20 lat dla Twojej informacji, także nie widzę co w tym dziwnego, że chcę się wybrać do kina z rodzicami? Nie rozumiem zbędnego egzaltowania się tym faktem z Twojej strony... Poza tym nie uważam, żeby moi rodzice nie byli "godni" oglądać takiego filmu, to iż ja mam wątpliwości nijak może się imać ich zdania... Emotki używam, jak 90 % osób w tym wątku... A sugerując mi, że jestem dziecinna radzę się zastanowić nad sobą, bo to nie ja podniecam się czyimś imieniem, układając zbędne rymowanki- tudzież igraszki językowe... Mam prawo się bać trailera, a w kinie mogę i tak wytrzymać, zresztą w tym wątku nie to roztrząsamy... Także to ja błagam daj mi spokój i przejrzyj się w lustrze- czy już dorosłeś/aś czy jeszcze milion lat świetlnych przed Tobą? Pozdrawiam mimo wszystko....
Iwona