7,3 188 tys. ocen
7,3 10 1 187771
6,8 27 krytyków
Apocalypto
powrót do forum filmu Apocalypto

4/10

ocenił(a) film na 6

Spodziewalem sie naprawde czegos brutalnego i... rozczarowalem sie :/ Film przecietny, kilka motywow fajnych, kilka za to naprawde bzdurnych. Wg mnie nie warto isc na to do kina.

ocenił(a) film na 10
idler

Hehe rozśmieszyłeś mnie w tym momencie cyt"Spodziewalem sie naprawde czegos brutalnego" buhaha ty się chyba spodziewałeś że w połowie filmu Predotor wyskoczy albo Fredy Kruger i wszystkich zmiotą...Wedłog mnie film był dość brutalny i poruszający.Dla mnie ten film to arcydzieło i kazdy powinien go zobaczyć.Więc niesłuchajcie Tego ziomka i zasówajcie do kin.Hehe jak ten film kolego Cie nie poruszył to zmień lepiej prace rzeznika na murarza...

ocenił(a) film na 3
gwiezdnyrybak

arcydzielo kiczu chyba. patetyczne przewidywalne i nudne do bolu. nie rozumiem co w tym filmie moze sie podobac. Niby odniesienia do wspolczesnosci, uniwersalnosc prawd? No ok, ale jakie to tandetne jest.

mkamola_2

Jeszcze nie byłam na filmie, ale zdziwił mnie Twój komentarz :/ Po co chodzic na filmy w których jest tylko nawalanie i odrywanie głów :/ Faktycznie, bardzo głebokie :/ Film to sztuka, a nie ring :P Pozdrawiam, pa

ocenił(a) film na 10
mkamola_2

mkamola żal mi Ciebie zero wrazliwości.widzialem jakie masz filmy w ulubionych i stwierdzam że to jest dopiero przewidywalny kicz...Prawdopodobnie pomyliłes filmy.Przez cały film myslałes że oglądasz Tarzana,ale tata Cie w domu uswiadomił że jest inaczej i z tąd twój cyniczny opis...