7,3 188 tys. ocen
7,3 10 1 187783
6,8 27 krytyków
Apocalypto
powrót do forum filmu Apocalypto

Uwaga!
Ponieważ premiera tego obelżywego i obraźliwego dla Polaków filmu ma odbyć się już 29 grudnia..... Wzywam wszystkich prawdziwych Polaków i katolików do zrywania plakatów reklamujących ten film....!

Precz z pogaństwem na ziemiach Polskich.....!

ocenił(a) film na 8
Warchlak

BARDZO CIE PRZEPRASZAM POMYLILEM OSOBY WYBACZ .

cureman

jesli tak to OK, nie ma sprawy. w sumie to myslalem ze mnie pomyliles ale zmylila mnie wypowiedz ze wczoraj byles na filmie... musze zmienic avatara czy jak to sie tam nazywa bo widze juz 2 osoby ktore maja takie same jak ja. potem sa konflikty hehe. szcunek za przeprosiny

ocenił(a) film na 8
Warchlak

niema sprawy jeszcze raz sorki i pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Ortalion

Człowieku to że takie cos istniało, nieiwem moze istnieje dalej nie znaczy ż ejest złe, dla niektórych chrześcijanizm jest czymś złym. KAżde ma prawo wierzyć w to co chce, ja nie widze tutaj żadnego rażącego powiązania z filmem, a jestem wierzę w boga, choć nie w kościół.

ocenił(a) film na 7
Ortalion

No to Ortalionie pora przeprowadzić się do Chin, to jedyne państwo gdzie film został zbanowany w kinach całego kraju :)
Do tego kołysankę zaśpiewam Tobie :

"Moherowe berety- panują nad światem
Moherowe berety- zaczynają krucjatę
Moherowe berety- zwycięstwo i władza
W moherowym berecie, będzie lepiej na świecie"

ocenił(a) film na 1
Ortalion

Widzę że do niektórych nie dociera fakt, że napisałem ten temat dla picu!
No trudno, jak chcecie to bijcie dalej pustymi łbami w mur zbudowany z waszego zacietrzewienia!

Ortalion

Raczej ograniczenia niż zacietrzewienia.

Potezny_szescianin

Kto ma tu pusty łeb...I kto tu jest ograniczony...Nie lubie, jak sie mnie obraża dla picu

tunia

Bożesz ty mój. Uderz w stół ... nie kierowałem tej uwagi do konkretnej osoby ale widzę , że sama się zgłosiła :) Pozdro.

Potezny_szescianin

Dzieki za miłe pozdrowienia i pozdrawiam również ;)