Cholera mógłbym przysiąść że muzyka która leci w zwiastunie to kawałek muzyki z jakiegoś filmu. Kórde tylko nie mogę sobie przypomnieć.... :/ Ale wykorzystali ją do zwiastunu.
Ktoś pamięta z czego ten motyw był??
kurde myśłem że może być Gladiator albo Piraci z Karaibów ale przesłuchałem i nie znalałem...hmmmmm
podejrzewam że to może być jednak Intermediate Music Orchiestera krtóra robi 1 lub 2 minutowe utwory na wzór różnych motywów z filmów na potrzeby własnie trailerów....
kurde ale mi zalazł za skóre ten numer, musze z czystej ciekawosci sobie przypomnieć :PP
Ja tez ten utwór pamietam z jakiegoś zwiastunu ale za cholere nie moge sobie przypomniec z jakiego ;/ A utwór cały trwa ponad 2 minuty i jest dostepny w dwóch wersjach: z chórem i bez.
Pozwolicie ze was wszystkich oświece i przypomne wam z czego mozecie te nutke kojarzyć. ostatnim czasem przy oglądaniu tego zwiastunu tez mi wpadła ucho ta nutka i troche poszperałem. Znajdziecie ją jeszcze w 3 cześci piratów z karaibów "na krancu swiata" w zwiastunie 1 i spocie 1. (oczywiscie fragmentarycznie) polecam i pozdrawiam
(zaczypisty motywik:))