Atlas chmur

Cloud Atlas
2012
7,1 184 tys. ocen
7,1 10 1 183964
5,9 41 krytyków
Atlas chmur
powrót do forum filmu Atlas chmur

gdzie i kiedy??

ocenił(a) film na 10

dlaczego nie ma tego filmu w żadnym kinie w zapowiedziach?? nawet w molochu M. ?? premiera już za niecałe 2 tyg!

ocenił(a) film na 9
crazy_h

Zdaję się, że dystrybutor kompletnie olał promocję tego filmu. Osobiście widziałem tylko jeden plakat, schowany gdzieś na szarym końcu, a z takimi nazwiskami i w sumie dość niezłymi materiałami promocyjnymi można było sprzedać ten film, nawet szerszej widowni(ci akurat i tak wyjdą z seansu w połowie:))

ocenił(a) film na 10
tomimi1981

ja się już nie mogę doczekać kiedy ten film zobaczę!!:) Byłam pewna, że zaraz będę go rezerwować, a tutaj się okazuje, że trzeba będzie szukać z lupą kina co by go oglądnąć... ehh. Promocja! - fakt... Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
crazy_h

Ja też nie mogę się doczekać i wybiorę się do jak najmniejszego kina jak tylko możliwe, by oszczędzić sobie komentarzy i masowych wyjść z sali. Zróżnicowane recenzje świadczą tylko, że twórcy zrobili film nie przeznaczony dla masowego odbiorcy, więc powinno być dobrze. Co do promocji....to już właściwie nie nasz problem i tak grosza troszeczkę dorzucimy:). Na pewno znajdą się kina gdzie będzie film wyświetlany i nie sądzę aby było tylu chętnych by rezerwować bilet:)

tomimi1981

"by oszczędzić sobie komentarzy i masowych wyjść z sali" Ja chodzę do multikina kilkanaście razy w roku i NIGDY nie widziałem takowego zjawiska

ocenił(a) film na 10
Azejzel

ja do M. nie chodzę... ceny biletów i te REKLAMY!!! mam takie małe kino w moim niewielkim mieście (bardzo fajne, nie odbiegające standardom od M. czy Hel. - powierzchnia tylko inna - wiadomo:) i czasem czekam te kilka dni dłużej, ale jest przyjemniej i przede wszystkim TANIEJ (11 zł za bilet, w tzw. tani poniedziałek:).

ocenił(a) film na 9
Azejzel

No widzisz, za każdym razem jak byłem w multiplexie(choć przyznaje, że to już musi być ostateczność) na jakimś wymagającym obrazie kilka osób wychodziło z kubłami popcornu( na przykład na "Drive" była to niemal pół sali). Nie inaczej będzie z "Atlasem chmur".

ocenił(a) film na 9
tomimi1981

Wbrew wszechobecnej opinii biedy i bezrobocia to ludziom musi się powodzić skoro tak masowo wyrzucają pieniądze. A potem może jeszcze przed tv oglądają odgrzewane pseudo mega hity. Ja filmy w kinie dobieram starannie, a nawet gdybym nie trafił w swe gusta to nie zmarnowałbym 20zł, żeby zabłysnąć ów faktem na forum.

ocenił(a) film na 9
chicken

To już nie mój problem, przez 20 lat regularnych wizyt w kinie nie zdarzyło mi się jeszcze bym opuścił salę kinowa w trakcie projekcji, zdarza mi się za to by zostać do końca listy płac:).

crazy_h

U mnie są. Ciekawe kiedy puszczą spoty w TV.

ocenił(a) film na 8
crazy_h

Yyy, czy mi się zdaje, czy przesunięto datę premiery na 23 listopada? :/ No cholera jasna, może niech jeszcze w ogóle przesuną na przyszły rok, albo niech co tydzień systematycznie odkładają datę premiery... Ile można czekać?

ocenił(a) film na 10
Czeros

Noooo, tak jest napisane.... Teraz! A na stronie dystrybutora jest nadal 9.11. Zwariuje!

Czeros

no nie, a tak już się nastawiłam że niedługo :(