7,6 83 tys. ocen
7,6 10 1 83087
5,3 11 krytyków
August Rush
powrót do forum filmu August Rush

Świetny!

ocenił(a) film na 10

Widzę ze niektórzy nie umieją rozróżnić kina familijnego od dramatu... jak dla mnie film jest super, po prostu go uwielbiam ;) Wzruszający, łapiący za serce, wciągający. Warto go obejrzeć, polecam.

ocenił(a) film na 9
emilka_2709

ja uważam podobnie ;) ten film jest wręcz cudowny! jak wczoraj go wyczaiłam w telewizji to się oderwać nie mogłam. Poprostu piękny <3

antek1295

takk, zgadzam się z wami ;]] choć ciągle niecierpliwiłam się ponieważ wciąż stawało na przeszkodzie temu świetnemu dzieciakowi, strasznie przeżywałam emocje przez cały film, a rzadko mi się to zdarza ;) warty obejrzenia końcówka mogła by być jeszcze lepsza no bo w końcu on nie wiedział że to są jego rodzice, ale i tak wspaniały był i nie żałuję że go obejrzałam choć miałam inne plany ;)) a do tego dzieciak miał wspaniały talent ;D

ewa_b_17_12

Też czuję lekki niedosyt po końcówce - gdy zakończyła się scena, w której rodzice Evana stali pod sceną liczyłam, że dowiemy się jeszcze, co wydarzyło się później, a tymczasem na ekranie telewizora pojawiły się napisy końcowe, więc możemy się jedynie domyślać, jak potoczyły się dalsze losy bohaterów, choć wydaje się to dość oczywiste, a jednak niecałkowicie takim jest. Uważam, że mieli na końcu pole do popisu, ale tego nie wykorzystali. Wszystko w tym filmie byłoby wtedy dopięte na ostatni guzik ;)