Film jest żenująco słaby. Wytrzymałem jakieś 30 minut. Połączenie Janko Muzykanta z Paulo Coelho hehe. Nic, absolutnie nic mi się tu nie podobało. Nooooo, może ze dwa ujęcia kamery. Idealny dla wielbicieli M. jak Miłość.
cóż, każdy ma swój gust, aczkolwiek porównywanie owego filmu z m. jak miłosc, to kiepski pomysł.
film jest genialny, świetna gra aktorska ( w szczególności Freddie'go, który idealnie wczuł się w daną rolę.)
Oczywiście przyjmuję do wiadomości, że komuś się ten film może podobać, ale pisanie takich bzdur jak "film jest genialny" "10/10" itp. o jakimś przesłodzonym wyciskaczy łez, który został zmiażdżony przez krytykę, i o którym za 10 lat mało kto będzie pamiętał, jest po prostu niepoważne. Taki już urok internetu, że każdy może być "recenzentem" i nagle mamy wysyp "genialnych" filmów. ROTFL
a porównanie do m jak miłość jest bardzo trafne, ponieważ film pokazuje ludzkie uczucia w takiej samej oderwanej od rzeczywistości, kiczowatej, przerysowanej konwencji jak właśnie telenowele.
Widać ze ktoś tu się nie zna.. DaKar jak ci się nie podoba to się nie
wypowiadaj co?... Idź sobie komentować te twoje chujowe fajne filmy a nie;/
a ja myslalem, ze to bedize gniot jak zaczynalem to ogladac z zonka, a tu 9/10!!! polecam!
film wg mnie jest conajwyzej niezly. Za duzo w nim ckliwych momentow, a najbardziej wkurzajace jest ze parka nie znala swoich imion i dopiero po ok 9 latach sie odnajduje, w sposob conajmniej smieszny i przerobiony przez dziesiatki filmow. Mam wrazenie iz film tak skroili aby najwiekszy dramat tego chlopaka wyciagnac. Kompletna fikcja. Ponadto wyraznie widac iz na gitarze nie gra tego co slychac.
Jak ktoś ma przerośnięte ego, które wyparło z niego uczucia. Jak ktoś już mało co czuje i tylko ku..wa racjonalizuje do obłędu. Jeśli ktoś zamiast wyobraźni ma ksero encyklopedii britanica a miłość to dla niego jedynie naiwność. Jeśli uważa, że trzeba inteligentnie pier..olić o kwantach i neutrinach, żeby się nim zainteresowała ładna dziewczyna to jest w najzwyklejszym na świecie błędzie. A co do filmu, to jest piękny i przez to prawdziwy.