7,6 83 tys. ocen
7,6 10 1 83087
5,3 11 krytyków
August Rush
powrót do forum filmu August Rush

Freddie Highmore jest niesamowity w roli tego cudownego chłopca,Jego usmiech i te szczescie kiedy grał na gitarze wywolały u mnie dreszcze i bardzo miłe odczucia.Wlasnie skonczylam ogladać i dalej sie usmiecham do monitora. .Pomimo paru "bajkowych" (troszke naiwnych) momentów film jest na prawde niesamowity.Także szczerze polecam.

użytkownik usunięty
anna_kob

No na pewno szczerze musisz polecać ten film, skoro dla ciebie to arcydzieło:D ha ha ha ARCYDZIEŁO!

ocenił(a) film na 10
anna_kob

Moje emocje głównie skupiają się na muzyce i obrazie , dotyk , czucie słyszenie to film jakby przeznaczony dla mnie !

anna_kob

Film naprawdę magiczny. Świetna muzyka. Polecam.

ocenił(a) film na 6
anna_kob

Trochę sielankowa opowieść, Taka jakby przecierająca się nieco o "magię", przez co nieprawdopodobna... ale mimo wszystko miło się ogląda...

ocenił(a) film na 3
anna_kob

Film dobry dla ludzi w wieku wczesno-nastoletnim. Mając z dziesięć lat mniej pewnie bym się nim zachwycił.

Glsli

Uuu widzę, że stara gwardia dała komenta. Jeśli Ci się nie podobał film to napisz to i tyle. A nie oceniaj ludzi, którym się podobał ten film. Osobiście nie jestem fanem tego typu filmów, ale ten akurat naprawdę zaskoczył mnie pozytywnie.