7,6 83 tys. ocen
7,6 10 1 83087
5,3 11 krytyków
August Rush
powrót do forum filmu August Rush

Nie rozumiem niektórych komentarzy, film jest po prostu świetny. Począwszy od muzyki (która jest niesamowita) poprzez scenariusz do gry aktorskiej. Film zauracza sobą, pokazuje jak bardzo można w coś wierzyć mimo przeciwności losów. Podeszłam do niego nie chętnie, a te 2 godziny które poświęciłam na ten film, są 2 najpiękniejszymi godzinami w moim życiu. Gorąco polecam!!! Jest wart obejrzenia...

Happagus

Wiec musze Cie uszczesliwic jeszcze bardziej gdyz uwiez mi na serio sa jeszcze o wiele piekniejsze filmy do obejrzenia :D pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
kamik0

Podaj lepiej tytuły, z chęcią obejrze...

ocenił(a) film na 9
Happagus

Filmik piękny i poruszający. Bardzo mi sie podobał. Świetnie zrobiony. Bez względu na wszystko, zawsze trzeba mieć nadzieje i wierzyc ze osiagnie sie okresolny cel. Dawno takiego dobrego filmu nie widzialam. Serdecznie polecam.

kinia990

obejrzyj "most do terabithii" lepszy niz auguscik nawet xD

ocenił(a) film na 9
emperex

Hehe a wiesz, ze nastawialam sie ze dzisiaj obejrze "most do terabithii" ale czasu mi zabrakło :p

ocenił(a) film na 10
kinia990

Obejrzałam "Most do Terabithii" i nie powiem bardzo podobał mi się ten film, był piękny, ale mimo wszystko uważam, że August Rush miał w sobie coś wspanialszego... Czekam dalej na inne filmy, które uważacie za lepsze. Chętnie to stwierdze. A póki co 12 raz obejrze Augusta...