Ja nie chce tych miliardów na Ziemi.
Ktoś wie, w którym kierunku lecieć do Pandory?
Zwariowałeś? A jak podzielimy się Neytiri?
Chyba, że bierzesz Ninat, albo Phir.
To umów się z kolegą wyżej które bierzecie. Oczywiście masz tylko te same opcje co on:-)
Pospieszcie, bo ktoś Was uprzedzi.
Alpha Centauri, gwiazdozbiór Centaura 4 lata świetlne od nas;D Tylko trochę ci to zajmie czasu by tam dotrzeć =)
Nigdy nie byłem dobry z fizy, ale w 4 lata byś tam był,jakbyś się poruszał z prędkością bliską światłu. Z dzisiejszymi maksymalnymi prędkościami byś tam był za jakieś 50 000 lat najwcześniej ^^
Nic nie stoi na przeszkodzie, aby wymieniono tę stęchłą ciecz, która je wypełnia:-) Na szczęście jest jej niewiele:-)
Avatar zawdzięcza swój sukces dzięki wspaniałym wizualnym efektom, pięknej wzruszającej opowieści i postaci Neytiri - czyste piękno.
Będę leciał z prędkością światła, więc nie będę się starze, a przy okazji zwiedzę trochę galaktyki:-)
"Nie chcę miliona, chcę jednej, idealnej"
To tekst Corbena Dallasa z "piątego Elementu" przecież!
Grał tam też Chris Tucker, który w "Jackie Brown" fenomenalnie zagrał kultową już postać Bomomount'a Livingstone'a :)
A Korbena grał Bruce Willis:-)
Właśnie za jego tekst(i grę) lubię ten film:-)
Ideał kobiety stworzony przez Camerona - Neytiri, skojażył mi się z LeeLoo(Milla Jovovich, chyba jej jedyny dobry występ).
Ten właśnie wątek kobiety idealnej, dla których główny bohater zmienia swoje zasady, myślenie łączy te dwa filmy.
Zresztą same bohaterki są do siebie podobne, niby silne, samowystarczalne, ale jednak potrzebują pomocy i okazują się wrażliwsze niż się można było spodziewać:-)
Jako super wypasiony bohater, to chyba Willis gra najlepiej:-) Mam sentyment do 5-tki.
Można się dołączyć?
wezmę herbatę i ciepłe przekąski na podróż :P
(no chyba, że wszyscy utniemy sobie drzemkę w kriokomorze)
NO weź, bo tak kilka miesięcy przed przylotem Jacka będzie trzeba zaminować orbitę, aby rozwalić jego statek, więc nie cały czas będziemy spać. Nie lubię konkurencji:-)
Z tymi minami to niezły pomysł :D A co do kobiet Na'vi to starczy dla wszystkich, ja zadowolę się którąś z koleżanek Neytiri.