Widząc komentarze innych użytkowników pomyślałem że to kolejny shit.
Postanowiłem się przekonać czemu o tym filmie tak głośno i czy aby na pewno to taka chała.
Jednak siedząc w salo kinowej, ani chwili się nie nudziłem.
Film mnie zachwycił widokami, postaciami, rzecz jasna efektami a nawet i fabułą.
Wcale niebyła ona taka zła jak o niej mówią, ta fabuła niebyła kiczowata, była po prostu niezła a nawet i dobra.
Po prostu ten film mi się bardzo spodobał.
Lepiej nie opierajcie całkowicie na opiniach innych bo każdy ma swój własny gust.
A nie obejrzeć Avatara w Kinie, nie radze, lepiej idźcie i oceńcie sami tan naprawdę niezły film.
Popieram Ciebie w 100%.
Poszłam na film z ciekawości, Nie widziałam wczesniej ani jakiegoś zwiastuna, ani innej reklamy. Myślę, że film wcale nie był przereklamowany.
Film podobał mi się do tego stopnia,że po 2 tygodniach poszłam 2 raz. Wrażenia takie sme, a momentami też nieźle chwytał za serce.
Ale 3x iść- to pewnie by była przesada.
Czasem oglądam jakieś scenki w necie- przypominająć sobie te piękne emocje. Ale to nie to!
Pozdrawiam wszystkich fanów Avatara. niezależnie od wieku i płci.
Ja zakochałam się w tym filmie.
Film jednym słowem cudowny.
Ja byłem 2 razy już w kinie i faktycznie momentami chwyta za serce ;)i chyba pojde jeszcze raz bo na kompie to nie to samo ;P
Brak słów do opisania jego zalet.
Pozdrawiam.
Czy aby 2 razy w kinie na tym samym to nie przesada, choć może jeszcze ujdzie, ale nie trzeci raz to już trzeba być pokręconym.
Nie czaje ciebie człowieku kompletnie i twego kolegi janusza. To na was my patrzymy z obrzydzeniem,jako na tępych umysłowo,krytykujecie a nie podajecie konkretnych argumentów. Wszystko wam nie pasuje i nic do was nie przemawia.
Może chciał cie sprowokować właśnie do takiego zachowania, olej ich, lepiej zrobisz, ale może nie róbmy off-topu. ;)
Za pierwszym razem nie ogarniasz całego filmu,za drugim jest lepiej gdyż możesz zwrócić uwagę na efekty i szczegóły. W 3D nie jest tak łatwo wszystko wychwycić niestety. Mi film się podobał i nie kryje tego.