7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823328
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

użytkownik usunięty

Moim zdaniem film był rewelacyjny i proszę nie róbcie z niego drugiego "Zmierzchu", bo jest milion razy lepszy.
Denerwuje mnie bitwa pomiędzy antyfanami a fanami i opinie - 1/10 lub 10/10.
Ludzie, którzy są fanatycznie zapatrzeni w bohaterów filmu, według mnie są po prostu bardzo podekscytowani... Ja sama po wyjściu z kina myślałam "Łaaał, chcę mieć 3 metry, warkocz do pasa i być niebieska. Żyć w pięknym świecie, skakać po drzewach i ujeżdżać smoki!"
Film mnie zauroczył. Świetna rozrywka, można oderwać się od szarego świata i przenieść się do Pandory.
Podobała mi się gra bohaterów i efekty specjalne. To nie jest film na którym mówisz do kolegi: "Kurde.. niech się coś w końcu zacznie.."
Na "Avatarze" siedzisz i nie masz zamiaru odwrócić wzroku od ekranu, tak wciąga.

Film był piękny. Świat Na'vi był bajeczny, Jake Sully i Neytiri rewelacyjny.

Gorąco polecam.

10/10

Szkoda, że będą puszczać jeszcze jakieś 2 tygodnie, postaram się wybrać 2 raz, bo naprawdę warto.

ocenił(a) film na 10

Chyba pierwszy nie trolowy temat jaki dziś widzę... heh co za marnotrawstwo ;(

ocenił(a) film na 10
Negative

Przesadzasz. Zaraz, ja zakładałem dzisiaj temat, sugerujesz że jest trollowy? xD

ocenił(a) film na 10
Nezumi

Trzeba założyć nowy temat: Pochwalcie się jak Wam się podobał ect. no bo tyle tych tematów a tu powinna być jakaś dyskusja. Ciekawe tematy wcięło, sam nie mogę się do nich dokopać bo zajmują je takie .... fajne ale ....

użytkownik usunięty
Nezumi

cóż się poradzi ^^

ale czasem męczy, jak jest milion tematów na temat obsesji, następne tysiąc, jaki to jest beznadziejny i kolejne sto o tym ile razy się było w kinie

ja chciałam poczytać co ludzie na prawdę sądzą o tym filmie zanim się wybrałam i się na uczyłam, żeby zbyt wielu w forum na filmweb ( bo to tu już jak ONET wygląda o.O) nie słuchać i lepiej zaufać własnej ciekawości... i obejrzeć.

no a etraz napisałam opinię i koniec ;)

ocenił(a) film na 10

bravo !!! ale czy nie lepiej inaczej? no może powiem po sobie, byłem, zobaczyłem, chciałem coś poczytać to się "wbiłem" w jakiś istniejący temat, tam można przynajmniej pociągnąć dyskusje.

użytkownik usunięty
kowalio

hah.

ja tu nie chcę za długo być, bo mi jeszcze przez niektórych ludzi coś w głowie przestawi, bo jak czytam nie które wypowiedzi, to... żal - jednym słowem.

na serio... kiedyś filmweb to było porządne miejsce, dyskusje na forum, spokojne wypowiedzi, a teraz, jakby niektórzy mogli, to by w siebie strzelali o.O

jak ktoś strasznie pragnie ostrej dyskusji, to zapraszam na onet.pl pod jakikolwiek temat xD ja sama nigdy nic tam nie piszę, ale często czytam i aż mi ludzi szkoda...

a jeżeli chodzi o krytyków avatara - no dobra, komuś się mógł nie podobać, bo nie lubi takiego typów, ale żeby zarzucić, że pod względem tematycznym i wykonawczym był zły - to zbrodnia.
ten film to jedna z lepszych ekranizacji ostatnich lat (chyba nawet najlepsza) i stawianie opinii 1/10 to proszę sobie zostawić na "Zabójcze ciało" itp..
jak nigdy nie lubiłam Titanica, to po Avatarze kocham Camerona ^^

użytkownik usunięty
Negative

to straszne, nie?
powinnam napisać, że kocham jacka i chcę urodzić mu dziecko, co? a potem spierać się z ludźmi, że jestem chora psychicznie... o taak, taki temat by zadowolił niektórych ;P