Daje temu filmowi 8/10:)Widze ze na tym forum jest bardzo duzo osob ktore daja 10/10, ja moze tez bym dal taka ocene gdybym ogladal ten film w 3D jednak nie bylo mi to dane:( Co do fabuły to mozna powiedziec ze przypadla mi do gustu, choc jakos rewelacyjna nie byla. Tak czy siak oceniam film jak najbardziej pozytywnie i czekam na kontynulacje, gdyz slyszalem ze takowa ma powstac:)
dla mnie nie ma róznicy. 2D, 3D i tak bym 10 dal. Kontynuacja taa... troszke sobie poczekamy :D, mam andzieje, ze bedzie warto. Oby Cameron nie spieprzyl sequela...
dla mnie nie ma róznicy. 2D, 3D i tak bym 10 dal. Kontynuacja taa... troszke sobie poczekamy :D, mam andzieje, ze bedzie warto. Oby Cameron nie spieprzyl sequela...
Ma powstać, ale osobiście to jakoś mnie ten pomysł nie zachwyca. Zazwyczaj dwójki psują cały efekt, takie moje zdanie ;)
Tak, wiele osób daje 10/10, ale równie wiele jest osób, które filmem nie są zachwycone. A ja mam swoje zdanie i film jest według mnie świetny. A z tym całym 3D to powiem Ci, że i tak za wiele nie straciłeś ;)