7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823249
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Osobiście nie mam nic do Avatara jednak same efekty czy 90% niebieskiego koloru nie robią na mnie dużego wrażenia, może jestem bardziej wybrednym widzem ale Parnassus zrobił na mnie większe wrażenie co do oryginalności.
Podobno o gustach się nie gada, ale dobrze ktoś powiedział że 'kiedyś dodawało się efekty do filmu, a teraz praktycznie można stworzyć dzieło na ekranie monitora. Może by stworzyć nowy ranking filmów 3D i osobny zwykłych 2D, ale jeśli przyszłość to 3D to jestem ciekawy czy mnie zaskoczycie swoim wyborem :)
Moje typy 3D :

1.Łowca Androidów
2.Matrix
3.Władca Pierścieni

ocenił(a) film na 7
adax88

i oczywiście jak mogłem zapomnieć o Gwiezdnych Wojnach ;p

ocenił(a) film na 9
adax88

moge tylko pogratulowac gustu :) Blade Runner to klasyk i chyba bym go zostawił w spokoju :) a reszta jak najbardziej w 3D, dodałbym serię Alien ewentualnie Indiana Jones

adax88

Przydrożny orgazm :)

ocenił(a) film na 10
adax88

Matrix, ew. Władca Pierścieni. Matrix ma największy sens jeżeli chodiz o przekonwertowanie na trójwymiar.

ocenił(a) film na 9
adax88

nowego predatora w tej technice bym widział z przyjemnością

ocenił(a) film na 10
P_r_e_d_a_t_o_r

I Alienów, tylko czy Scott się na to zdecyduje...

ocenił(a) film na 6
adax88

Łowca androidó w 3d? ;/ chyba jakaś pomyłka

ocenił(a) film na 7
Drimek

część dojrzalszej publiczności by się ze mną zgodziła co do Blade runnera, kiedyś to było porównywane do Gwiezdnych Wojen ;p do kina na seans 3D z przyjemnością bym poszedł

ocenił(a) film na 8
adax88

Ja bym chętnie zobaczył (poza już wymienionymi) przerobionego Trona z 1982r.

ocenił(a) film na 9
adax88

ale tron'a kręcą i wcale nie musi być 3d żeby był dobry. a pokazanie świata w grze komputerowej nie będzie w 3d fascynujące jak w avatarze.
a ciekawe jak by wyglądała planeta predatorów zrobiona podobnie

ocenił(a) film na 8
adax88

LOTR ofkors:)
Alien 1,2,3,4, wow Alen z bliska musi budzić dreszcze:)
Matrix
Star Wars
wiele innych

A Parnassus? Gilliama stać na więcej. Nielogiczny scenariusz, ale jeśli chcesz podyskutować, załóż temat w innym miejscu