7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823453
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Ludzie, opanujcie się!!!

użytkownik usunięty

Wariujecie na temat tego całego Avatara. Żeby sprawdzic jak na to ludzie zareagują napisałem kiedyś że to bąedzie lipny film na tym forum. W przeciągu 10 minut zostałem - jakby to ładnie ując - zmieszany z błotem. Ludzie zwyzywali mnie za film którego jeszcze nikt nie widział. Dajcie spokój. Może to będzie przebój, a może największa klapa roku. Ale puki co jak nie ma nawet trailera nie ma się czym podniecac. To tyle z mojej strony

Dokładnie, a wogule to ile można czekać na trailera Cameron wkurza

ocenił(a) film na 10

bart pamiętam Twoj wpis... to była zwykła krzyklliwa prowokacja, na dotatek troche (sporo) sobie poprzeklinałeś i wpis był zablokowany..

niektórzy troche interesują się tym filmem, wiedzą co sie za nim kryje, jaka jest jego historia jak powstawał i co ma sobą reprezentować - nie widze powodów dla którego ci ludzie mieliby nie czekać z niecierpliwością na ten film a tym bardziej nie widze powodów dla którego Ty miałbyś im tego zabraniać albo apelować żeby się "opanowali"...

jeśli masz jakieś argumenty przeciwko temu filmowi chętnie je usłysze i podyskutujemy, może ty przekonasz mnie może ja ciebie a może zostaniemy przy swoich zdaniach - wszystko spoko byleby nie było to na poziomie pyskówki

_morfeo_

Ale jeśli mnie jakaś zajawka nie interesuje to w niej zwyczajnie nie uczestniczę, proste. Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem pewnego typu altruistów, którzy próbują mnie bezinteresownie uszczęśliwiać mówiąc mi co powinienem robić a czego nie powinienem.