To nie trwało długo, jednak myślę że warto posłuchać online tej ścieżki dźwiękowej, szczególnie że podczas filmu trudno zwrócić na nią szczególną uwagę.
link:
http://www.mixpod.com/playlist/40702150
Miłego słuchania.
nie wiem jak ty ale ja jakoś nie mogłem bo bardziej skupiałem się na obrazie niż na dźwięku ;P
no ale chyba slychac swietnie podklad dzwiekowy? muzyka byla wspaniale dobrana i na mnie osobiscie zrobila ogromne wrazenie
juz sciagam OST :) polecam
Moim zdaniem muzyka dobrze komponowała się z filmem, była jego częścią, budowała nastrój. Co innego słuchać jej podczas filmu a co innego oddzielnie :P
Jakie utwory wam się podobają? mnie np. przypadł do gustu 5 :P szczególnie początek. Nie wiem jak może nazywać ktoś tę muzykę kiepską >.> (a słyszałem już takie komentarze)
10 końcówka to mi się przypomina zniszczenie "dużego drzewa" ;p
5 cała
1 tak do połowy
2 od połowy przypomina mi się scena jak pierwszy raz biegł ;]
3
4
chyba moje ulubione soundtrack-i ;]ale reszta też nie gardzę
10 końcówka to mi się przypomina zniszczenie "dużego drzewa" ;p
5 cała
1 tak do połowy
2 od połowy przypomina mi się scena jak pierwszy raz biegł ;]
3
4
chyba moje ulubione soundtrack-i ;]ale reszta też nie gardzę
ja wiem, ze to moze zabrzmiec naiwnie, ale mozna sobie kupic cd w sklepie.
legalnie.
milo.
i sluchac sobie w miejscu pracy na ten przyklad, jak to wlasnie czynie niniejszym.
czego i Wam zycze!
:)
Wiesz ;P Kto powiedział że ta playlista jest nielegalna? Nie ściągasz tej płyty na stałe ... To składanka filmików z YT. I zamiast wozić ze sobą płytę po prostu w pracy czy w domu czy u znajomego czy nawet w kafejce możesz włączyć ową playliste ;) poza tym jednak płyta kosztuje ;P
Btw. mi jeszcze podoba się utworek 6 oraz 7 ;)
ja ściągnąłem całą płytę właśnie z jednego tematów na tym forum o avatarze ktos dał linka to czemu nie?
na mp3 mozna sobei zgrac te piosenki i tez w pracy posłuchac ;p
no wiec mam niejasna obawe, ze raczej wieksza wiekszosc to ja sobie raczej tak na stale przysposabia, na mp3 wrzuca i radosc niczym nie zmacona...
nie chce tu nikomu dokuczac, jasne, ze plytka kosztuje niezla kase.
ale ja po prostu mowiac za siebie mowie: tak, ale to czyjes pieniadze i powinien je ode mnie dostac, jesli ja chce miec ta muze...
:)