7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823328
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Steven Spielberg powiedział:

"The most evocative and amazing science-fiction movie since Star Wars."

Tak więc to zdanie niech się liczy dla wszystkich ''krytyków'' filmweba piszących że to cienkie Sci-Fi. Co jak co ale muszę stwierdzić ze dla fanów gatunku zdanie jednego z największych mistrzów kina liczy się bardziej niż wypociny anty-fanów filmu, którzy za wszelką cenę udowadniają i próbują usilnie wbić do głowy swoje zdanie ludziom, których Avatar swoją magią oczarował.

użytkownik usunięty

Steven Spielberg powiedział:

"The most evocative and amazing science-fiction movie since Star Wars."

Tak więc to zdanie niech się liczy dla wszystkich ''krytyków'' filmweba piszących że to cienkie Sci-Fi. Co jak co ale muszę stwierdzić ze dla fanów gatunku zdanie jednego z największych mistrzów kina liczy się bardziej niż wypociny anty-fanów filmu, którzy za wszelką cenę udowadniają i próbują usilnie wbić do głowy swoje zdanie ludziom, których Avatar swoją magią oczarował.

użytkownik usunięty

Widzę że wielcy ''krytycy'' boją się zabrać głos w temacie. :)

zachowujesz się jak dziecko, dla którego jedyną radością jest możliwość podyskutowania na forum.

użytkownik usunięty
koper_6

Niestety dyskutowanie na tym forum od tygodnia nie jest takie radosne przez ''dojrzałych odbiorców i krytyków'' o mentalności przedszkolaków. :)

ocenił(a) film na 10
koper_6

Jak dla mnie to ty zachowujesz sie jak dziecko -.- Czepiasz sie gościa nie wiadomo dlaczego. Jak nie lubisz dyskutować na forum to nic nie pisz i w szczegulności nie obrażaj innych.

ocenił(a) film na 7
PragnienieCK

Każdy może mieć swoje zdanie i to jest najlepsze. Dla mnie Spielberg nie jest wykładnikiem jakości, ma dobre filmy, ale też i zupełnie średnie. Człowiek jak każdy inny. Dlatego też ja mam inne zdanie niż on ^^

ocenił(a) film na 8
grabarz91

Spieberg tak zachwalał naowe gwiezdne wojny Lucasa i najnowszego Indiane Jonesa a wiadomo ze nie dosrastały do piet starszym braciom.
Wiec jego zdanie to argument na minus.
Sam kopiesz sobie dołek.

użytkownik usunięty
Kojak555

Zachwalał jako dobre filmy i tyle, ale nie twierdził że są rewelacyjne jak Avatar. Wolę zdanie Spielberga niż wielu trolli. Facet ma na koncie wiele filmów okrzyknietych arcydziełami.

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 7

A co to Spielberg to jakaś wyrocznia? I nie odświeżaj tematu na siłę, bo inni znafcy także chcą być popularni...