7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823453
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

wstyd mi za niektorych ziomkow ze chca miec laske jak Neytiri. To jest
wymyslona postac i do tego brzydka a oni chca miec taka dziewczune WTF ;|.
ehh te wasze kompleksy zal mi was. Film mi sie podobal i to bardzo ale zeby
pisac ze chce miec taka dziewczyne jak neytiri to trzeba byc pogietym
zyjecie w amoku czy jak ?? !! . to jest wasza chora fantazja. koncze moj
wywód i ide do domu nara i peace !! pozdro all

ocenił(a) film na 1
ALIEN_K

xirdon powiedz mi jedno czy jakos cie urazilem ;p tak mnie to zastanwia
mowisz ze ejstem trollem a nawet mnie nie widziales ;p czy ty nie wiesz ze
nie ktore osoby moze chca by tak myslaly drugie o nich ze sa malo
inteligentne i tak oceniaj filmy zeby sie posmiac z tych drugich takich jak
ty ;p;p;p;p to zdanie powyzje wyszlo mi brawurowo xD ale z drugiej strony
zaś pisze bardziej inteligętnie by xirdon mogl sie jeszcze bardzije na
mnie wyzyc ;]

ocenił(a) film na 10
gepa3

Wow. Toż to metody rodem z CIA. A raczej z zadupia dolnego.

ALIEN_K

gepa przypomina mi troche poziomem swojego nieogarniecia bartka figlarza :)

http://www.youtube.com/watch?v=H6_DyHpwd6E&feature=player_embedded

ocenił(a) film na 1
pietja86

nie nie to jest moj brat ;] a tak po za tym ten temat tego nie dotyczy ;]
prosze o opinie o temacie jaki zalozylem a nie zajmowac sie moja zajebista
osoba ;]

ocenił(a) film na 1
gepa3

i moj temat zdechl xD xD xD xD xD xD xD xD

ocenił(a) film na 9
gepa3

Chcesz, żeby inne osoby sądziły, że jesteś mało "inteligętny"? zaiste "inteligętne".

ocenił(a) film na 9
Progresywna

Znacznie od wyglądu ludzkiego to odbiegają pajęczaki i głowonogi. Na Neytiri wystarczy spojrzeć - w kwestii wyglądu zewnętrznego posiada większość atutów tak cenionych przez mężczyzn. Wymieniać już nie będę. Sądzę, że koledzy po płci z porządnie wyrobionym ideałem kobiecego ciała przyznają mi rację. ;)

ocenił(a) film na 5
sprite9

Taaaak,mój ideał kobiety też zakłada, że powinna mieć ogon. Trochę tylko szkoda, że "na pieska" nie wchodzi w rachubę.

I ten nos jak tapir... marzenie.

ocenił(a) film na 9
Legion_

Nie napisałem, że kobiece ciało Neytiri jest ciałem idealnym, tylko zawiera jego elementy. Czytać ze zrozumieniem.
Zresztą zarówno nos jak i ogon specjalnie mnie od na'wijki nie odpychają, to drugie wręcz dodaje jej uroku w kontekście całości. Ale to tak swoją drogą. ;)

ocenił(a) film na 5
sprite9

Jakie elementy? Wymieniaj

Ogon dodaje według Ciebie uroku kobiecie? Ja bym się na Twoim miejscu zastanowił porządnie nad orientacją ;]

ocenił(a) film na 9
Legion_

Przeczytałem Caaaaaaaaały ten topic i jedno powiem..... PORAŻAJĄCE. Normalnie ale dyskusja. Jednym się podoba to, innym tamto. Może skończycie już ?? A Neytiri wydaje się sympatyczna :) I tyle.

Pozdro.

ocenił(a) film na 10
Legion_

Owszem, ogon dodaje troche uroku, wkońcu to coś niecodziennego :) Pozatym jest bardzo zgrabna ma duże oczy, no i ten wzrost :)

ocenił(a) film na 9
Legion_

Sylwetka, przede wszystkim. To aspekt tak oczywisty, że aż rozbawiło mnie Twoje pytanie. :) Poza tym: piersi, usta, oczyska. Tak, w tym trzecim jednak coś jest. Pamiętam do tej pory scenę "You should not be here" i to niesamowite spojrzenie dziewczyny...

> Ogon dodaje według Ciebie uroku kobiecie?

Nie każdej kobiecie, tylko Neytiri. Znowu nie przeczytałeś uważnie.

ocenił(a) film na 5
sprite9

Rozróżniaj nieuważne czytanie od celowego uogólniania. Czytając staramy się myśleć trochę ;]

Sylwetka jest nienaturalna chociażby dlatego, że "dzioucha" ma 3 metry. Do tego nogi jak szczudła. Usta jak po botoksie [jest taki gatunek filmowy, w którym możesz podobne spotkać] i oczy jak u crazy froga.

ocenił(a) film na 1
Legion_

jaki lol jestescie nienormalni hahaha xD
przedewszystkim sprite9 -.- ! neytri jest brzydka i tyle jest
brzyyyyyyydkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ile razy to
mozna mowic niech do was to dotrze !!!!!!! nawet charakter ma do dupy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 1
gepa3

ej, ale wiecie że Pandora nie istnieje? Bo jak was tak czytam, to się
zastanawiam, czy jeszcze odróżniacie rzeczywistość od fikcji.

ocenił(a) film na 9
gepa3

Nie, nie istnieje. Mówimy tutaj o fikcji filmowej.

ocenił(a) film na 9
Legion_

Bez urazy, chłopie, ale to Twoje celowe uogólnianie wychodzi Ci bokiem, ponieważ pomijasz/przekręcasz istotne fakty. Wątpię, by dyskusja przyniosła kiedykolwiek sensowną konkluzję przy takim toku.
Co do wzrostu sprecyzuję, że patrzę na dziewczynę zdecydowanie pod kątem postaci avatara. Jake nie był partnerem Neytiri w ciele człowieka, mam rację?
Ze szczudłami też troszeczkę hiperbolizujesz. Zgrabne, umięśnione, kształtne nogi, nie widzę absolutnie żadnych nienaturalności czy zniekształceń.
Crazy Frog? Botox? W porządku, nic na siłę. Pozwól, że pozostawię Cię samego z Twoimi inteligentnymi porównaniami. ;]

ocenił(a) film na 5
sprite9

Urok uogólnień - część informacji się pomija. Ha, niespodzianka!

ocenił(a) film na 10
Legion_

gepa3 nie powinieneś oglądać Sc-Fi bo nie potrafisz tego interpretować, wnioskuję to po wypowiedzi:

"ej, ale wiecie że Pandora nie istnieje? Bo jak was tak czytam, to się
zastanawiam, czy jeszcze odróżniacie rzeczywistość od fikcji. "

Mało tego jestem pewny że nie jeden forumowicz podpisze się pod moim stwierdzeniem że filmy Sc-Fi Cię przerastają.

Do każdego filmu podchodź z osobna (jak by nic wcześniej nie było) a na pewno zmienisz swoje podejście do ocen i krytyki...

ocenił(a) film na 1
Mynx

nie wydaje mi sie drogi kolego ;] czytalem rozne opinie i wypowiedzi ;] i
moge smialo stwierdzic ze duzo z nich jest takich gdzie ludzie chcą wierzyc
lub wierzą że pandora istnieje ;] i pewno zara znowu zostane zjechany ale
coz xD i nie martw sie filmy sf mnie nie przerastaja ;p ale to jak film
moze podzialac na czlowieka to mnie przeraza ;] jezeli sie dokopie do tych
wypowiedzi na temat pandory napewno je tu wstawie ;p. A jak uwazacie że
mnie przerastaja cóż wasze zdanie nie bede sie z nim klocic ;]

użytkownik usunięty
Legion_

A co z Kobietą- Kot? ;)

ocenił(a) film na 8
gepa3

jak dla mnie to ona jest podobna do Joli Rutowicz która też podobna ma swoich fanów więc sie nie dziw małolatom buahah

ocenił(a) film na 1
ganz74

haha xDD no wreszcie ktos po mojej stroniexD

ocenił(a) film na 8
gepa3

Widzicie sami przyznajecie że jest podobna do kobiety więc co was tak dziwi? Jak się komuś podoba to luz co się tak przejmujecie.
Mi może też by się podobała jak by miała trochę więcej ciałka ;)

ocenił(a) film na 8
M35K4LIN

"Widzicie sami przyznajecie że jest podobna do kobiety więc co was tak
dziwi"
Podobna do ludzi jest tylko humanoidalną budową ciała.

ocenił(a) film na 9
gepa3

wiesz...o gustach się nie dyskutuje a ty zaczęłas taki wątek czy zacząłeś...nie ważne ;D ale wracając do tematu...wątek bez sensu i to ja się dziwię, że można mieć taki tupet...
xD
peace! xD

ocenił(a) film na 6
gepa3

sądząc po stylu twojej wypowiedzi i tak nie zrozumiesz co pisze ale to będzie do innych ludzi. Facetom bodoba się Neytiri nie tylko ze względu na walory fizyczne (piękne duże oczy, pełne usta, szczupła, ładne piersi, wysportowana) ale też jej charakter. To że jest samicą i jest we szystkim lepsza i inteligentniejsza od gościa z Marines, jest strasznie pociągające dla facetów. 3m, niebieska skóra i koci nos to nie wielka cena za kobietę idealną :) Podsumowując my faceci lubimy silne kopbiety, które nie sa nam uległe i lubią sobie porządzić ;)

ocenił(a) film na 1
zonk_2

lol ;/ niech toba rzadzi kobieta ja nie chce ;]

ocenił(a) film na 6
zonk_2

.ekhm.. facetom czy mężczyznom?
prawiczkom czy 'zaprawionym w bojach'?

..plis, nie wciskaj kitu o charakterze postaci, bo po prostu ręce opadają..

ocenił(a) film na 10
diana6echo

Ale on nie wciska kitu, Neytiri ma naprawdę fajny charakter

ocenił(a) film na 5
loon

Poszedłbyś z nią na piwo?

ocenił(a) film na 1
Legion_

ludzie wola niebieskie malpy od swoich ;\ do czego to doszlo ;\ hahahha z
malpa na piwo xD

ocenił(a) film na 8
gepa3

Hehehe.... to nawet małpy nie są :P Mi to bardziej kota przypomina, cztero metrowego o pięknych plecach zarówno z tyłu jak i przodu xD

ocenił(a) film na 6
celdur1

xD.. ouch.. z punktu widzenia typowego wzrokowca, estety i grafika uważam, że ogólnie Navi są.. umm.. piękni.. wtórny to koncept, ale ładnie wygląda. niestety totalnie aseksualne pod każdym względem.. jak anorektyczki

ocenił(a) film na 10
Legion_

Poszedłbym z nią na piwo czy co tam oni na Pandorze piją :)

ocenił(a) film na 6
loon

.sto innych kobiecych postaci też ma fajne charaktery, ale jak są ładne to najczęściej piszecie, że fajna d, a nie 'bo ona taka dobra'.. picu picu, kit wciskasz =]

ocenił(a) film na 5
diana6echo

Ty też masz fajny charakter ;]

ocenił(a) film na 6
Legion_

:D
ja to akurat to mam fajną d i żałuję, że sama nie mogę siebie oglądać ;D

ocenił(a) film na 10
diana6echo

"sto innych kobiecych postaci też ma fajne charaktery"

Niby jakie postaci? Neytiri ma wyjątkowo pociągający charakter, bardzo rzadko spotykany, zwłaszcza w rzeczywistości.

"ale jak są ładne to najczęściej piszecie, że fajna d, a nie 'bo ona taka dobra'"

Bo najczęściej tylko ładnie wyglądają, a dobre to one niekoniecznie są :)

ocenił(a) film na 6
loon

stary, jak się wlepiasz non stop w monitor to nic dziwnego, że nie spotykasz fajnych osób..

..jesteś w tej chwili zafascynowany pikselem i kilkoma teksturami - pogadamy jak dorośniesz i obejrzysz ciut więcej filmów, które nie zawierają suchego CGI :]

ocenił(a) film na 10
gepa3

Fajna, ma idealne cialo tylko jest troche za wysoka. Na piwo bym ja na pewno zabral, ale nie wiem czy bym sie z nia dogadal;d

ocenił(a) film na 10
Hancock123

"tylko jest troche za wysoka"

Mi jej wzrost się właśnie podoba... :)

ocenił(a) film na 10
gepa3

@gepa3 masz jakieś problemy że o tym piszesz dziecię neo??? pewnie walisz wacka na niej co wieczór a zakładasz taki temat by wzbudzać kontrowersje trollu niedożywiony

ocenił(a) film na 1
cichy341

tey cichy masz jakis problem obrazilem cie czyms ;> no coz madry przez neta jak to bywa ;] ale co tam ;p aha i zadnego wacka nie znam i go nie wale bo wole kobitki ;] ahhhhhhhhhhh ;] obrazasz mnie jakbym ci rodzine zabil ;] moge zaczac cie obrazac tak ze nie wstaniesz z podlogi ale nie robie tego chce byc kulturalny ;] i nie o tym jest ten temat ;] wyraz sie na temat jego a nie na mnie nie znasz mnie i ch... o mnie wiesz. tyle w temacie ;] pozdro ;]

gepa3

AHHAHAHAHAHAAHAH niektore teksty tu sa bezcenne XD
i zgadzam sie z Czernym itp
Dla mnie Neytiri na prawde jest swietna pod wzgledem charakteru, wyglad tez ma dopracowany. Ale takim zboczencom podziekujemy ;]

ocenił(a) film na 1
guga_buzka

no wiadomo ze bezcenne xDD ale netryii nie xD

ocenił(a) film na 8
gepa3

Dawno nie brałem udziału w tak żenującym temacie, 4 strony gatki o niczym, czy dać żyć tym którym podobała się netryia czy ich spalić na stosie.

Chciałbym żebyś gepa odpowiedział mi dlaczego mówisz że film podobał ci się a jednak oceniłeś go na 1/10 bo to ciekawszy temat

ocenił(a) film na 1
M35K4LIN

powiem ci tak drogi kolego wiem ze zenujace ale widzisz ludzie mi jechali
bo wyrazilem swoja opinie bo obrazilem ich ideal kobiecosci <lol> ale niech
im bedzie. a na twoje pytanie ktore zadales powyzej odp ci ze odp masz
kilkadziesiat postow wyzej ;] dojdz do tego sam xDDD taka misyjka xD dla
ciebie xD pozdro

gepa3

Hahahahahaha.;dd
Neytiri jest godna podobania się mężczyznom.
Powiem jedno, co już mówiłam: są gusta i guściki, o tych pierwszych się nie dyskutuje, a te drugie są warte powalenia.;dd
Co do filmu zgadzam się z Tobą.;]
No to nara i peace. !! hahahaha.;dd