Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212449
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

A co z War Machine?

ocenił(a) film na 10

Czy będzie walczyć z Avengersami w tej części przeciwko Ultronowi? Na żadnym zwiastunie go nie widziałem w zbroi.

użytkownik usunięty
blaprz

Nie będzie go chyba

ocenił(a) film na 9

Pojawić się pojawi na pewno, w końcu pojawia się w zwiastunie nr 1 na imprezie w wierzy Avengersów.

ocenił(a) film na 10
kolan_q

Chodzi mi o fakt czy będzie walczył w zbroi. Przeczytaj uważnie pierwszy post ;)

ocenił(a) film na 9
blaprz

wiem że chodzi tobie czy będzie w zbroi, jednak kolega Maniakowy_Fan powiedział swoje zdanie w kontekście jakoby miało go w ogóle nie być dlatego odpowiedziałem do jego postu a nie twojego :)

ocenił(a) film na 8
kolan_q

Mało tego. Był na wielu zabawkach.

użytkownik usunięty
kolan_q

No możliwe

użytkownik usunięty
blaprz

Raczej nie

ocenił(a) film na 10

Szkoda jak już i tak się pojawi bez zbroi to mogli go wcisnąć gdzieś.

blaprz

W trailerze w finałowej(jeśli to jest finałowa walka gdy Thor wykrzykuje do Ultrona) walce pokazali tylko stary skład. Ale bez bliźniaków i Visiona się raczej nie obejdzie, więc i War Machine może być.

kamilx98

A jednak bliźniacy są, mój błąd.

kamilx98

Jest Wanda jak stoją w kole i sie bronią a Pietro też sie pewnie gdzies kreci w pobliżu. Tylko Visiona jakoś nie widać wogóle

kamilx98

A jest taka opcja, że Vision pojawi sie tylko na 1-2 sekundy w filmie w scenie finałowej trailera?

kamilxxx09

Nie ;d Na plakatach nie bez powodu się "pojawiał"(tak sie pojawiał że go zamazywali np. na głównym plakacie). Po prostu nie chcą za dużo zdradzać przed premierą.

kamilx98

Oby :)

kamilxxx09

Killan w Iron Man 3 miał być poboczny a stał się głównym wrogiem :)

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Myślę że to nawet vision zabije Ultrona.

thorin3

tak, też tak myslę. Napisałem to w innym temacie dzisiaj :)

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Rzeczywiście :)

ocenił(a) film na 8
blaprz

Ciekawe jak zginie ultron?

ocenił(a) film na 10
blaprz

Odbiegnę trochę od tematu. Jak myślicie Stark stworzy Visiona czy sam Ultron? Bo z tego co znalazłem w sieci to Ultron sam stworzy Visiona który go zgładzi.

http://imageserver.moviepilot.com/ultron-and-vision-did-the-age-of-ultron-call-s heet-just-reveal-something-huge-warning-massive-spoilers.webp?width=640&height=4 22

ocenił(a) film na 9
blaprz

W 2 zwiastunie Ultron mowi - Zawsze ozywiamy wlasne leki.Mysle ze to jest aluzja do Visiona.
Ultron go stworzyl a ten bedzie wlasnie kims kto go zniszczy.

Jestem ciekaw czy Ultron zostanie zniszczony czy moze jednak przezyje tak jak np Abomination.

ocenił(a) film na 10
luquepl

Raczej nie ma zapowiedzi na następne części, że w nich będzie Ultron. Wychodzi na to, że chyba go zniszczy.

ocenił(a) film na 9
blaprz

Nie bylo tez zapowiedzi dotyczacych Abominationa a ten nie zginal.

blaprz

Jest taka szansa, ale chyba tylko podczas ataku na imprezie.

Mathixxd

Moze war machine pomoze avengersom pokonac ultrona no chyba ze tez bedzie mial epizodyczna role . Jak falcon