Czy będzie walczyć z Avengersami w tej części przeciwko Ultronowi? Na żadnym zwiastunie go nie widziałem w zbroi.
Pojawić się pojawi na pewno, w końcu pojawia się w zwiastunie nr 1 na imprezie w wierzy Avengersów.
Chodzi mi o fakt czy będzie walczył w zbroi. Przeczytaj uważnie pierwszy post ;)
wiem że chodzi tobie czy będzie w zbroi, jednak kolega Maniakowy_Fan powiedział swoje zdanie w kontekście jakoby miało go w ogóle nie być dlatego odpowiedziałem do jego postu a nie twojego :)
W trailerze w finałowej(jeśli to jest finałowa walka gdy Thor wykrzykuje do Ultrona) walce pokazali tylko stary skład. Ale bez bliźniaków i Visiona się raczej nie obejdzie, więc i War Machine może być.
Jest Wanda jak stoją w kole i sie bronią a Pietro też sie pewnie gdzies kreci w pobliżu. Tylko Visiona jakoś nie widać wogóle
Nie ;d Na plakatach nie bez powodu się "pojawiał"(tak sie pojawiał że go zamazywali np. na głównym plakacie). Po prostu nie chcą za dużo zdradzać przed premierą.
Odbiegnę trochę od tematu. Jak myślicie Stark stworzy Visiona czy sam Ultron? Bo z tego co znalazłem w sieci to Ultron sam stworzy Visiona który go zgładzi.
http://imageserver.moviepilot.com/ultron-and-vision-did-the-age-of-ultron-call-s heet-just-reveal-something-huge-warning-massive-spoilers.webp?width=640&height=4 22
W 2 zwiastunie Ultron mowi - Zawsze ozywiamy wlasne leki.Mysle ze to jest aluzja do Visiona.
Ultron go stworzyl a ten bedzie wlasnie kims kto go zniszczy.
Jestem ciekaw czy Ultron zostanie zniszczony czy moze jednak przezyje tak jak np Abomination.
Raczej nie ma zapowiedzi na następne części, że w nich będzie Ultron. Wychodzi na to, że chyba go zniszczy.