Oglądając trzeci zwiastun zobaczyłem, że będziemy świadkami epickiej nawalanki. Co sądzicie o słowach "Ktoś z nas musi zginąć" i czy jednak Natasha i Banner będą razem.
Oby Natasha i Banner nie byli razem oni nie pasują do siebie. Natashe bardziej widzę u boku Bartona lub kapitana
Oby to nie było tak czarne jak wygląda nie chcę tu kolejnego romansu na wzór Kili i Tauriel
Ano tak :P zwłaszcza w ostatniej części gdzie właściwie, to już tanie efekciarstwo.
Klimat jak klimat, chodzi o to że oni nie pasują do siebie, a już tak jest od czasu zmierzchu że film bez wątku romantycznego to nie film,co niestety widać
Ja mam wydanie z serii Wielkiej Kolekcji Komiksów Marvela. W tej serii są zawarte najważniejsze wydarzenia w uniwersum marvela np. inwazja skrulli, civil war lub Tajne Wojny.
No właśnie i widać że ich przyjaźń, gdyby przerodziła się w coś więcej pasowało by
Przepraszam cię w sumie zachowałem się jak Katedra :P może nie będzie tak zle Banner jest w sumie spoko i Natasha, no zobaczymy jak to w filmie rozegrają
W avengers scena na początku jak Wdowa poszła żeby namówić Bannera do współpracy, lub jak na lotniskowcu Hulk się przemieniał. To fajnie ich sceny wyszły, szczególnie ta pierwsza. Dlatego mnie ciekawi jak zbudują ich relacje w age of ultron.
Banner w wykonaniu Ruffalo jest świetny wg. mnie. Jeśli tutaj wszystko wypali, to chętnie zobaczę solowy film o Hulku z Wdową gościnnie.
w sumie masz rację, już się tak nie boję o ten wątek, niepotrzebnie go porównałem do Hobbita, to zupełnie co innego :) no nic trzeba czekać zobaczymy jak to zrobią :) myślę że nawet ich relacja może być bdb
No tu się zgodzę :) na pierwszej części się nie rozczarowałem, na Winter solider też nie więc tu chyba też nie ma powodu :)
Będzie ostro !!!
Przed obejrzeniem trailera oczekiwałem kilku nowych scen, a dostałem kilkadziesiąt
Chce już Maj ;)
Może Barton dlatego że:
1.Raz ginie w komiksie, ale potem się odradza
2. Filmweb pokazał tekst z filmu, i hawkeye jest w nim ciężko ranny, chyba przez hulka.
http://www.filmweb.pl/news/Hawkeye+na+wojnie+domowej+z+Kapitanem+Ameryk%C4%85-11 0177#
o Bartona się już bać nie musisz :) na 100% nie zginie :P
Kto może zginąć? Thor zginie w Ragnarok, Cap w Civil War, Czarna Wdowa nie, Hawkeye nie. Hulk zostanie chyba wysłany w kosmos. Nikt raczej nie zginie
Filmy Marvela są coraz poważniejsze. Jak tak pójdzie dalej, to Civil War będzie bardzo dobre.
http://www.filmweb.pl/news/Hawkeye+na+wojnie+domowej+z+Kapitanem+Ameryk%C4%85-11 0177#
Barton odpada jak mówiłem będzie w Civil War :P