Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212436
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Czy można znaleźć gdzieś pokazaną scenę na panelu Marvela, o której mowa jest w tych artykułach ? ;)
http://stopklatka.pl/wiadomosci/-/129834177,comic-con-2014-wszystko-o-avengers-a ge-of-ultron-
http://www.telegraph.co.uk/culture/film/10993770/Comic-Con-2014-Wonder-Woman-rev ealed-Josh-Brolin-announced-as-
Marvel-villain-Thanos.html

ocenił(a) film na 10
tomek1995358

Fajnie by było ją zobaczyć, ale musimy się chyba na te chwilę pocieszyć opisem

mateusi91

No cóż, trzeba czekać, może na dniach pokażą tą scenę, musimy uzbroić się w cierpliwość :) ;)

ocenił(a) film na 9
tomek1995358

producenci napewno tego nie udostepia trzeba liczyc ze ktos to nagral :)

ocenił(a) film na 5
tomek1995358

nie ma ich online, bylo audio ale juz pokasowane '.'
ogolnie w zeszlym roku w przypadku thora czekalismy 2 tygodnie po sdcc na trailer. takze powinno byc podobnie w tym roku.

ocenił(a) film na 7
Dochuu

http://vimeo.com/101884695 to się jeszcze zachowało audio ;).
No nie wiem czy dostaniemy trailer tak szybko, z Thorem trzeba wziąć na poprawkę to, że miał premiere w listopadzie więc trailer w lipcu/sierpniu był jak najbardziej na miejscu, nie jestem pewna czy to zadziała tak samo w przypadku AoU gdzie do premiery jeszcze prawie rok :(.
Obawiam się że jeśli ktoś nie wrzuci nagrania z comic-con to nie ma dla nas nadziei jeszcze przez parę miesięcy .

ocenił(a) film na 5
Anabell_

ah masz racje :( ale wydaje mi sie ze do thora sam trailer byl juz wczesniej ( pamietam ze ogladalam w szkole ;p maj? koniec kwietnia?) a na sdcc pokazali urywki filmu...ta scena z odcinana reka, scena z jane i odynem i cos jeszcze chyba. obawiam sie ze tak jak w ich przypadku, sceny z podnoszeniem mlota moga ich wgl nie wypuscic. chociaz w przypadku thora byla jeszcze ta sytuacja ze po sdcc praktycznie zmienili fabule filmu i dokrecili mnostwo scen....tutaj tego raczej nie bedzie, nikt sie nie odwazyl wystapic w tym roku ;)

ocenił(a) film na 7
Dochuu

Taak, pamiętam, było to samo co teraz, w necie krążyły same opisy tych scen co pokazali, ale żadne nagranie nie przeciekło, masakra.
Kurcze uwielbiam Marvela ale nienawidzę kiedy tak wszystkiego przed nami strzegą, to takie irytujące ;D.

ocenił(a) film na 5
Anabell_

ej ej! nagrania i to wszystkie przeciekly od razu po ukazaniu na sdcc ale skasowali po paru godzinach! pamietam jaka bylam wtedy clever ze wszystko zapisalam ahahaha xD

ocenił(a) film na 7
Dochuu

żartujesz! Kurde to jakim cudem to wtedy przegapiłam xd. Pamiętam tylko jedną strasznie niewyraźną fotkę albo gif, na którym było widać odciętą rękę Thora, ale nic więcej. Looosie słodki, co to wtedy były za spekulacje ;D

ocenił(a) film na 5
Anabell_

o kurde a masz tumblra? bo jak gif to bankowo moj, ja tego uzywalam na potege haha i potem wszyscy ode mnie brali :D <takajestemprzebiegla>

ocenił(a) film na 7
Dochuu

taaak, nawet prawdopodobnie cię obserwuję ;D

ocenił(a) film na 7
tomek1995358

Wczoraj o 4 rano, byl nagrany w okropnej jakość zwiastun, ale tylko parę scen. Jak widac juz skasowali

użytkownik usunięty
Magic1997

Jestem pewien że zwiastun AoU na pewno pojawi się przy okazji GotG - tak przecież zawsze było przy okazji premiery każdego kolejnego filmu Marvel Studios ;)

Zanim się pojawi zwiastun będzie teaser, zanim będzie teaser będzie kilku sekundowy zwiastun tego teasera. Marvel lubi zapowiadać zwiastuny, więc pewnie będziemy musieli na niego jeszcze poczekać.

ocenił(a) film na 8
Grabka23

Albo zrobią tak że po napisach końcowych GotG pokażą zapowiedź tak jak było na CA: Pierwsze Starcie.

ocenił(a) film na 7

Tak, to co sie pojawilo ostatnio, to bylo fake.

Magic1997

To były pokazane usunięte sceny z poprzednich filmów. No sorry, ale beka z tego kto uwierzył że w zwiastunie będzie wymiotujący Stark. ;)

ocenił(a) film na 10
tomek1995358

Zwiastun oficjalnie zobaczymy dopiero w 2015 roku chyba że go ktoś nagrał z partyzanta na comic conie i wrzuci do internetu w co wątpię, bo gdyby go ktoś to nagrał to dawno by do internetu wrzucił

ocenił(a) film na 7
chowder

Na comic conie nie dano zwiastuna tylko zwyczajną zajawkę by podgrzać atmosferę. Zresztą można bez problemu wyczytać co w niej było:)

ocenił(a) film na 8
tomek1995358

Ja przeczuwam październik, bo teaser do "The Avengers" w tedy wyszedł i film też miał premierę w maju. No chyba, że nas czymś zaskoczą. To jest taka moja cicha nadzieja. ;p

ocenił(a) film na 9
lliesme

Gdzieś czytałem ze Marvel ogłosił że oficjalny zwiastun AoU bd w grudniu ;(

ocenił(a) film na 8
maslak20

Nie dobijaj mnie. :p Ja dla odmiany wczoraj czytałam na Comic Book Movie, że przewidują w październiku. No cóż dowiemy się chyba jak zaczną odliczać na oficjalnym fanpage. :)