Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212449
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

W samych zwiastunach , czy pierwszej części hulk zrobił na mnie największe wrażenie , jak i dał najwięcej adrealiny , wy też tak uważacie ? ;)

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 8

To ja się pytam dlaczego nie ma filmu z hulkiem ;/ ! :D

nea_filmweb

Chyba nie mają pomysłu na niego. 2 filmy solowe(tak wiem tylko 1 w MCU) nie okazały się sukcesem finansowym, a w Avengers wszyscy pokochali Hulka i chyba tego się twórcy trzymają, tak mi się wydaję.

kamilx98

Teraz Hulk zarobiłby wiecej niż wtedy

użytkownik usunięty
kamilx98

albo po prostu boją się że reboot by to nazwali fani, poprzedni film był z innym aktorem, i niezbyt wyszedł, a pierwszy nie należał do nich a też nie był jakiś wybitnym filmem. Daredevila i Elektry też nie robią, bo był by to najpewniej reboot, a uniwersum marvela, sobie nie pozwoli na poprawki tak jak sony czy fox.

ogólnie są trzy inne uniwersa na filmu

Sony ma spider mana i rebooty jak dotąd jest najsłabszym uniwersum które ekranizuje filmy na podstawie, komiksów marvela

Fox wybił się po X-Men pkn ale fantastyczna czwórka jest chyba z fox no i może to zniszczyć, bo seria poprzednia trafna nie była.

Marvel z tych dwóch prowadzi, nie ma żadnych rebootów, a sukcesy. Jedynie o Hulku może dostaniemy serial, Daredevil ma serial, wydaje mi się że zrobili z tego serial by nie wyglądało to na reboot.

użytkownik usunięty
kamilx98

Albo*

użytkownik usunięty
kamilx98

oczywiście to moje wnioski, po prostu moim zdaniem coś w tym jest.

ocenił(a) film na 9
nea_filmweb

Przydałby się jakiś dobry film z Hulkiem. Coś nie ma szczęście do swoich filmów.

użytkownik usunięty
nea_filmweb

Hulk ma swoje filmy rzecz w tym że nie wyszły najlepiej i gdyby marvel miał zrobić film o Hulku musiałby go zrobić z tym aktorem co film był w pierwszej fazie, jako kontynuacje, albo zrobić go z tym co mamy teraz ale wtedy to był by reboot, a marvel, na śmieci sobie pozwolić nie może. Trzeba dać szansę na solowy film o Hawkeye lub Black Widow.

Nie byłby reebot. Zmiana aktora(nawet głównego) nie oznacza reebotu w tej sytuacji.
Po Age of Ultron i Infinity War ludzie nie powinni mieć wątpliwości kto jest prawdziwym Hulkiem, więc w IV fazie trzeba zrobić solowy film o Hulku.

użytkownik usunięty
kamilx98

No to też prawda :)

ocenił(a) film na 7
nea_filmweb

Na film z Hulkiem bedzie jeszcze czas. Universum ciągle rośnie. Myślę, ze kiedys powstanie WWH, ze starym juz Ruffalo.

Magic1997

Ciekawe czemu hulk walczy z iron manem i iron man ma zbroje przeciwko hulkowi. Czyzby to byla sprawka scarlet witch i co uwazacie na temat romansu hulka z wdowa?

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

Bo Hulk będzie kontrolawany, pisaliśmy na forum czy ktoś, albo będzie kontrolowany przez Ultrona, albo przez Scarlett chyba ale nie jestem pewien, najprawdopodobnie jednak Hulk będzie kontrolowany :)

Aha to dlatego stark stworzyl zbroje hulkbuster by go powstrzymac.Mi sie wydaje ze bedzie kontrolowany przez scarlett poniewaz w zwiastunie widac ze rzucila na niego urok i dlatego ma czerwone oczy. Jak avengersi zdejma z niego ten urok ma cie jakies propozycje?

marvelfan_filmweb

Witaj maniakowy fanie dzisiaj wyszly nowe plakaty czasu ultrona z scarlet witch i quicksilverem ciekawe czy bedzie plakat z visionem i ultronem i kiedy bedzie? Napisz ktory ci sie podoba bo mi osobiscie ten z scarlett witch chociaz ten z quicksilverem tez nie jest zly.

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

Tak o tym właśnie mówię, przez Scarlet Hulk będzie kontrolowany. Co do plakatów, według mnie świetne bo oryginalne. Czy będzie plakat z Visionem lub z Ultronem, trudno powiedzieć. Te dwa plakaty oceniam 9/10.

Dzisiaj wyszedl plakat z ultrondm jak ci sie podoba pozdrawiam

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

wczoraj wyszedł widziałem dla mnie 8/10

nea_filmweb

Na szczęście w avengers 2 bedzie wiecej Hulka