W samych zwiastunach , czy pierwszej części hulk zrobił na mnie największe wrażenie , jak i dał najwięcej adrealiny , wy też tak uważacie ? ;)
Chyba nie mają pomysłu na niego. 2 filmy solowe(tak wiem tylko 1 w MCU) nie okazały się sukcesem finansowym, a w Avengers wszyscy pokochali Hulka i chyba tego się twórcy trzymają, tak mi się wydaję.
albo po prostu boją się że reboot by to nazwali fani, poprzedni film był z innym aktorem, i niezbyt wyszedł, a pierwszy nie należał do nich a też nie był jakiś wybitnym filmem. Daredevila i Elektry też nie robią, bo był by to najpewniej reboot, a uniwersum marvela, sobie nie pozwoli na poprawki tak jak sony czy fox.
ogólnie są trzy inne uniwersa na filmu
Sony ma spider mana i rebooty jak dotąd jest najsłabszym uniwersum które ekranizuje filmy na podstawie, komiksów marvela
Fox wybił się po X-Men pkn ale fantastyczna czwórka jest chyba z fox no i może to zniszczyć, bo seria poprzednia trafna nie była.
Marvel z tych dwóch prowadzi, nie ma żadnych rebootów, a sukcesy. Jedynie o Hulku może dostaniemy serial, Daredevil ma serial, wydaje mi się że zrobili z tego serial by nie wyglądało to na reboot.
Przydałby się jakiś dobry film z Hulkiem. Coś nie ma szczęście do swoich filmów.
Hulk ma swoje filmy rzecz w tym że nie wyszły najlepiej i gdyby marvel miał zrobić film o Hulku musiałby go zrobić z tym aktorem co film był w pierwszej fazie, jako kontynuacje, albo zrobić go z tym co mamy teraz ale wtedy to był by reboot, a marvel, na śmieci sobie pozwolić nie może. Trzeba dać szansę na solowy film o Hawkeye lub Black Widow.
Nie byłby reebot. Zmiana aktora(nawet głównego) nie oznacza reebotu w tej sytuacji.
Po Age of Ultron i Infinity War ludzie nie powinni mieć wątpliwości kto jest prawdziwym Hulkiem, więc w IV fazie trzeba zrobić solowy film o Hulku.
Na film z Hulkiem bedzie jeszcze czas. Universum ciągle rośnie. Myślę, ze kiedys powstanie WWH, ze starym juz Ruffalo.
Ciekawe czemu hulk walczy z iron manem i iron man ma zbroje przeciwko hulkowi. Czyzby to byla sprawka scarlet witch i co uwazacie na temat romansu hulka z wdowa?
Bo Hulk będzie kontrolawany, pisaliśmy na forum czy ktoś, albo będzie kontrolowany przez Ultrona, albo przez Scarlett chyba ale nie jestem pewien, najprawdopodobnie jednak Hulk będzie kontrolowany :)
Aha to dlatego stark stworzyl zbroje hulkbuster by go powstrzymac.Mi sie wydaje ze bedzie kontrolowany przez scarlett poniewaz w zwiastunie widac ze rzucila na niego urok i dlatego ma czerwone oczy. Jak avengersi zdejma z niego ten urok ma cie jakies propozycje?
Witaj maniakowy fanie dzisiaj wyszly nowe plakaty czasu ultrona z scarlet witch i quicksilverem ciekawe czy bedzie plakat z visionem i ultronem i kiedy bedzie? Napisz ktory ci sie podoba bo mi osobiscie ten z scarlett witch chociaz ten z quicksilverem tez nie jest zly.
Tak o tym właśnie mówię, przez Scarlet Hulk będzie kontrolowany. Co do plakatów, według mnie świetne bo oryginalne. Czy będzie plakat z Visionem lub z Ultronem, trudno powiedzieć. Te dwa plakaty oceniam 9/10.