Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212436
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona
Rivolt

Nie wiadomo jeszcze może w październiku albo dłużej

wort801

też tak myślę ale nie zapominaj że strażnicy galaktyki to ostatni film marvela w tym roku i przyjdzie nam czekać do maja jeśli dobrze mówię więc przy strażnikach galaktyki może będą jakieś niespodzianki kto wie

ale tu jest info

https://www.facebook.com/MarvelCinematicUniverse

ocenił(a) film na 5
Rivolt

pewnie na comic conie w lipcu

ocenił(a) film na 7
Rivolt

Dopiero zdjęcia robią, a jeszcze obróbka graficzna, obstawiam pół roku przed premierą jakoś w grudniu.

ocenił(a) film na 9
Rivolt

byc moze bedzie jakis krotki teaser w dniu premiery Guardians of the Galaxy

ocenił(a) film na 7
luquepl

Nawet 30 sekundowy teaser by mi wystarczył. A nawet 6 sekundowy.

ocenił(a) film na 9
Rivolt

Oni niedawno zaczeli kręcic czlowieku dopiero, wiecej cierpliwości. Do tego czasu będziesz mial jeszcze Strażników Galaktyki wiec spokojnie

Himiteshu

Filmowali już w Johannesburgu w lutym,potem Seoul,potem Włochy,Anglia.
Sporo mają pewnie materiału.
Ale tak jak pisaliście najwcześniej to na comic con dadzą :)

kamilx98

Niewiele, ale zawsze :) film zwiastun. com /film/ avengers - 2

sebaex

Bez przerw oczywiście ;)

ocenił(a) film na 10
Rivolt

możliwe że zwiastun będzie po napisach w "strażnikach galaktyki". Tak samo było w "KA:pierwsze starcie" który też wyszedł w sierpniu i był na końcu zwiastun Avengersów

wolverine11

możliwe tym bardziej że to ostatni film marvela w tym roku i przyjdzie czekać do maja więc może jakaś niespodzianka się pojawi jednak obstawiam może comic conie w san diego czyli za miesiąc ale zobaczymy

ocenił(a) film na 8
Rivolt

Sądzę, że coś może się pojawić po napisach w "Strażnikach Galaktyki", jakaś mała scena, a coś większego to najwcześniej na Comic-Con. c;

lliesme

to by było dobre nawet ale to w końcu ostatni film marvela tego roku i będzie trzeba czekać do maja tak sobie myślę że może jakaś niespodzianka się znajdzie w tym

Rivolt

https://www.facebook.com/MarvelCinematicUniverse