Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212436
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Koment

ocenił(a) film na 6

Ja bym dał w nowej częsci avengersow, kogoś mało znanego (marvel ma tysiace takich postaci)
np. biondera jako rywala, Marvel ma mase postaci niestety prawie zadnych nie wykorzystuje a to
mogłoby być ciekawe

ocenił(a) film na 8
karol10104

Marvel powoli wprowadza nowych bohaterów, będą oni zastępować dotychczasowych, ale wszytko przyjdzie z czasem. Cierpliwości. :)

ocenił(a) film na 9
lliesme

Ja chce She-Hulk w druzynie :)

ocenił(a) film na 7
karol10104

Sądzę, że na początek będą dawać tych najbardziej znanych bohaterów, jak kolega wyżej napisał, ci mniej znani przyjdą z czasem.

Chyba, że przez ten czas minie moda na superbohaterów...

ocenił(a) film na 8
Gazor090

Koleżanka. :)

ocenił(a) film na 7
lliesme

oj, sorry :)

karol10104

Wrzucanie beondera to nie najlepszy pomysł. Na dobrą sprawę nikt go nie pokonał.
Co do innych postaci to marvel się ich pozbywa. Pozbyto się starego thora, zabito wolverina i k. amerykę.

Na razie wykorzystuje się postaci znane i lubiane, bo kogo tak naprawdę obchodzą wszystkie klony spider mana, czy "jedno wątkowe " postaci.
Wrzucają głównie to co sprawdziło się w komiksie, tak więc mamy dwie wersje spider mana, avengers, x man. FF.
Mało kto interesuje się defenders czy midnight sons. Poza tym, gdy przypomnimy sobie dardevila, elektrę, blade 3 czy ghoust raidera 2 lepiej, żeby wypuszczali film na 2 lata, niż zapychali dziury produkcjami klasy B.

ocenił(a) film na 9
kiogu1

Daredevil nie był taki zły, mam nadzieje ze nowa Fantastyczna Czwórka będzie fajna

ocenił(a) film na 9
karol10104

Wykorzystuje, bo Ultron , Quicksilver czy Strażnicy Galaktyki nie sa znanymi postaciami a nie boi sie za nich zabrac