Jak Dla mnie
Natasha Romanoff aka Czarna Wdowa moja ulubiona scena Czarna Wdowa jadąca na motorze i łapie tarczę
Barton aka Hawkeye scena w lesie
Steve Rogers aka Kapitan Ameryka walka Kapitana
i Thor bałem się że postać będzie mieć zbyt zabawne sceny, ale widać były dość ciekawe
ps. kto nie chce nie musi odpowiadać na temat. Żeby nie było bałaganu także nie odpowiadać na zaczepki, trollów, typu katedra, która przyleci zaraz i powie że najgorszy był Ultron
Ultron (wszystkie sceny)
Scena na moście (cap, thor i iron vs. bliźniaki i ultron)
ale z ultronem moja ulubiona to jak odłacza od siebie te "sznurki"
fajna wieża avengersów
Stark i Natasha
Roboty ultrona wspinające się i wyłażące spod ulic
jak skaczą razem w lesie
Cap vs. Ultron
I finałowa walka
Jak zawsze Kapitan i jego poświęcenie dla drużyny i mam nadzieje że w tych spadających samochodach ktoś był chciałbym zobaczyć reakcje Rogersa.
Nie wiem czemu ale nie lubię Kapitana Ameryki. Może dla tego że jest odwrotnością mojej drugiej ulubionej postacie czyli Iron men'a. No bo patrząc tak- Stark jest narcyzem, egoistą ... ogólnie ma nie najlepsze cechy ale w głębi jest dobry ... i ja też jestem trochę narcyzką, dla tego go tak lubie. Natomiast Rogers poświęci się dla zespołu i jest po prostu dobry.
Są po prostu odwrotnościami !! :)
Jak dla mnie tym razem to nie Black Widow, ale Ultron. Szczególnie na poczatku, gdy mówi o nadziei.
"their extinction" - ciary :)
Ogólnie podobał mi się cały trailer ale najbardziej:
Scena gdy wszyscy pierwszej minucie gdy cała szóstka avengersów tak wyskakuje(pewnie na spotkanie z von struckerem)
Wszystkie sceny ultrona jest świetnym wrogiem i te dramatyczne monologi, które przypominają połączeniu pinokia z terminatorem :P :)
sceny z hulkiem oprócz romansu z wdową mam nadzieję że tak się nie stanie nie pasują do siebie.
ultron przywołujący na życzenie Thora armię ultronów.
wdowa z mieczami świetlnymi(wiem że to pałki ale mi przypominają miecze świetlne) :P :)
gdy zabiera tarczę kapitana
i gdy quicksilver w slow-motion przywala kapitanowi (bidula)
O i jeszcze jedna scena
hulk nawala się z hulkbusterem na tym budynku. wszędzie w okół nich szkło.
a pamiętacie scene z pierwszej części gdy iron man spada z portalu i hulk go łapie.
gdy zobaczyłem tę scenę w zwiastunie 2 częsći od razu mi się to skojarzyło.
Ta scena była straszna !! ;) Iron men to mój drugi ulubiony bohater. Myśl że mógł nie żyć była straszna ale każdy film musi mieć scenką budującą napięcie !! :D
apropo śmiesznych tudzież nie wiem ironicznych ? scen :D ja bym chętnie zobaczył jak ultron w całym tym swoim majestacie zwraca sie do Starka , hello dad ;D zaś w kwestii samego trailera, no urwie dupę :D ten metaliczno, mechaniczny głos ultrona, Hulk vs Iron Man, no masakra umrę jak nie zobaczę:D
czyli rozumiem że też Ultron najbardziej ci się spodobał w trailerze? czy jak mam to rozumieć.
Stark ma inną zbroję pod koniec zwiastuna jak się nawalają z sentinelami Ultrona ?
mi się podobała scena ( z polskimi napisami) kiedy Stark mówi - "ktoś z nas musi zginąć"
Oczywiście Clint Barton czyli Hawkeye uwielbiam go !! Scena jak opiera się o drzewo ale naprawdę nie mam pojęcia w jakim zwiastunie :)
Mi sie podobala pierwsza scena jak ultron siedzi na tronie i rozmawia z blizniakami , pozniej mi sie podobalo jak odczepil swoje zasilanie tzw sznurki , scena w wiezy avengers byla ciekawa jak tony mowil do bannera ze stworzyl ultrona , ciekawe co to za kobieta na poczatku zwiastuna w tych blond wlosach? Fajna byla scena jak wdowa lapala tarcze ameryki i mowila ze musi po nich sprzatac bitwa wanda i pietro kontra avengers tez byla fajna .Ciekawe co sie stalo hulkowi i czemu walczyl ze starkiem. Moim zdaniem romans z natasha do niego nie pasuje bardziej wydaje mi sie ze bedzie ona x hawkeyem . Finalowa walka byla bardzo ciekawa jak wszyscy walczyli z ultronem i thor powiedzial na wiecej cie nie stac i wtedy przylecialo ich wiecej i kapitan powiedzial no to juz wiesz i ostatnia scena jest fajna jak vision sie budzi pozdrawiam.:)
Mi sie podobala scena jak blizniaki czyli wanda i pietro walczyli . Smiech ultrona tez byl spoko tekst furego mnie rozbroil sami tworzymi wlasne demony , scena jak hulk walczy z iron manem co prawie wbil go w budynek byla ciekawa, jak wanda czarowala i pietro tak szybko przywalil ameryce w twarz tez byla ciekawa. Tekst ameryki jak tony wybieral kto ma wolny wieczor byl bezcenny. Finalowa walka jak hulk walczy z ultronami i ryczy. W tym zwiastunie zabraklo ulyssesa klawa. Ciekawe czy jeszcze wypuszcza 4 zwiastun przed majem . Piszcie czy chcielibyscie 4 zwiastun.Pozdrawiam:)
Ok ok :) zwiastuna 4 nie będzie zresztą starczy już tych trailerów. Teraz będą tylko spoty i tyle możliwe parę plakatów.
A wiesz moze kiedy bedzie 1 plakat lub spot? Ciekawe kiedy bedzie ulotka czasu ultrona w kinie , jaka date obstawiacie przed premiera filmu czy kilka dni po . Pozdrawiam:):)
plakat drużynowy już jest dawno oraz plakaty postaci. A pierwszy spot, myślę że koniec marca/początek kwietnia, w kwietniu premiery zaczynają się około 20 kwietnia chyba w niemcach jest wtedy premiera. Spotów na pewno będzie kilkanaście około 15 może być. Ulotki to już zależy od kin, najpewniej 2 tygodnie przed premierą u nas.
Hulkbuster vs. Hulk
romansik Hulka i Czarnej Wdowy (wiem, że większości się to nie podoba, ale ja się cieszę, że próbuje poderwać kobietę, która pozornie do niego nie pasuje, przynajmniej coś innego, wszystkie romanse wyglądały dotąd podobnie)
wszystkie teksty Ultrona, uwielbiam jego głos