Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212449
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Ja już wiem-Iron Man. Dlaczego-zaspoilerowałem sobie. Jak-był jakiś news z zestawami lego. I tam ostatnia paczka-właśnie to.

użytkownik usunięty
LordVader345

Jakie lego? Który zestaw to za spoilerował?

Był taki news. To był ostatni zestaw na końcu napisany.

użytkownik usunięty
LordVader345

Iron man vs. Ultron? Zmienili to na iron mam vs. Sub. Ultrona czy coś takiego. Mam to i są tam 3 roboty ultrona i iron man

Spojo

Poprawa:spoko

ocenił(a) film na 5
LordVader345

Zestawy lego to zestawy lego.. Nie odzwierciedlają w pełni fabuły filmów. Co do pytania to udzielam odpowiedzi: nikt. Nikt nie zabije Ultrona, bo on nie zginie. Zostanie pokonany i zniszczą jego ciało, ale to niemal pewne, że kiedyś wróci.

zombie001

Chciałem napisać pokonany.

LordVader345

To pisz to ze jako spoiler bicz!! Zepsules mi i pewnie nie tylko cala frajde...

peterson78

A skąd mam pewność że Iron Man zabije Ultrona?
W zestawie lego z hobbita napisali że Kili i Fili jeszcze żyją. A zestaw wyszedł przed filmem. A w filmie... Fili i Kili chyba umarli.

ocenił(a) film na 7
LordVader345

w zestawie lego hobbita fili i kili walczą w ereborze ze smokiem, a beorn w dol guldur bije orków. Co do marvela zobacz sobie zestaw Iron Man vs Mandarin. Też jest kłamstwem.

użytkownik usunięty
LordVader345

Takim spoilerom by nie wierzył, Hobbit Niezwykła Podróż zestaw lego był aż do beczek a film skończył się...

ocenił(a) film na 5

To akurat zły przykład. Zestaw lego w tym przypadku był jaki był, bo film miał pierwotnie składać się z 2 części i w rzeczywistości w tym miejscu miała się kończyć Niezwykła Podróż

użytkownik usunięty

Up