Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212449
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Ale na plakacie oficjalnym wsród tych napisów w dolnej części widnieje nazwisko Anthony Mackie, aktora który gra Falcona. Czyżby Falcon znalazł się w filmie, chociażby na krótkie cameo? Jak dla mnie to świetna wiadomość. A Wy, co o tym myślicie?

użytkownik usunięty
Kajka12

no niestety zgadzam się co do Czarnej wdowy w tej części ma uchylić rąbka tajemnicy i swojej przeszłości co mnie mocno cieszy, liczyłem na Winter Solider, chociaż troszeczkę ją olali ale nie tak bardzo jak Hawkeye, którego ponownie olewają liczę że w tej części będzie miał dużo więcej scen. A co do spider mana osobiście rzygać mi się chce tą postacią "bez obrazy dla fanów jego" ale błagam jak chcę go zobaczyć w avengers to włączę sobie Mega spider man, albo avengers kreskówkowych... boję się że jego postać może namieszać w Civil War do tego ma być ponoć czarny lol

użytkownik usunięty
Kajka12

http://www.filmweb.pl/news/Drew+Goddard+zamiast+%22Sinister+Six%22+nakr%C4%99ci+ %22Spectacular+Spider-Man%22-110086

Jeśli Iron Man będzie w spider manie :) to wraca mi wiara, na ten reboot który musi się teraz udać :)

ocenił(a) film na 9
DLODI

Pewnie będzie o nim wzmianka przez 1 minutę :)