Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212436
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

http://i.imgur.com/a7ITeFC.jpg

Ale i tak jest świetna.

ocenił(a) film na 7
matrix142

Mogłeś napisać, że to pierwszy wgląd na Vision'a. Ogólnie to jest nieźle, tylko jego tors mi sie nie podoba, niepotrzebnie tam czerwony kolor dodali.

ocenił(a) film na 9
BluRay2012

A mi się bardzo podoba ( przynajmniej na tym plakacie ), widac ze unowoczesnnony troche look ale wierny oryginałowi też. Fajny plakat tylko gdzie jest moja Czarna Wdowa? :(

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

Chyba ją ten ziomek przysłonił :)

ocenił(a) film na 9
ZuberP2M

Nie zauważyłem niczego

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

Za tym azjatą widać ramię wiec możliwe, że to Czarna Wdowa, ale to tak sobie teraz można strzelać...ona nie ona ;)

ocenił(a) film na 7
ZuberP2M

To ramię to Quicksilver.

ocenił(a) film na 6
matrix142

Ciekawe na czym skupią ekranową uwagę, już w poprzedniej części było dużo bohaterów. Co prawda dobrze z tego wybrnęli, ale tu dochodzi Vision, Quicksilver, Scarlet Witch, a w obsadzie jest jeszcze War Machine, Thanos. Mam nadzieje że nie będzie jak z rihino ze spidermana.

ocenił(a) film na 9
Jinno

Thanosa nie będzie, War Machine bedzie tylko chwile jako człowiek a Vision pewnie bedzie tylko pomagal nie walczyl. Dziękuję

ocenił(a) film na 6
Himiteshu

To dlaczego Thanos jest w obsadzie?

ocenił(a) film na 9
Jinno

Bedzie po napisach tak jak byl w jedynce

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

Concept art Vision

http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=55358

ocenił(a) film na 9
matrix142

Poważnie

ocenił(a) film na 8
matrix142

No a powiedzcie mi czym/kim jest Vision. Jak on się znajdzie w ekipie? Też jakiś twór Starka czy jak?

ocenił(a) film na 9
ZuberP2M

Visiona stworzył sam Ultron, jest to zsyntezowany człowiek , taki bardziej ludzki cyborg. Na początku był wrogiem Mścicieli ale później im pomagał. Był wskrzeszany kilka razy i pomagał nawet Młodym Avengersom. Może whodzic do innego ciała i umysłu sprawiając ból, utwardzać swoje ciało jak diament oraz wysyłać laser z diamentu na czole. Ogólnie koleś jest super mocny, ale mysle ze bedzie raczej pomagal druzynie, nie będzie w jej składzie

ocenił(a) film na 7
ZuberP2M

Filmowo to będzie prawdopodobnie Jarvis zhackowany przez Ultrona.

Oryginalnie jest to cybernetyczny człowiek stworzony przez Ultrona z ciała oryginalnego Living Torcha. Jego celem miało być zniszczenie Avengers ale się zbuntował.

ocenił(a) film na 8
Dealric

Noo teraz przynajmniej będę wiedział mniej więcej jak to wygląda i co z czym zjeść. Właśnie w obsadzie widziałem, że aktor, który podkładał głos dla Jarvisa będzie też Visionem. Dzięki chłopaki za wyjaśnienie.