http://i.imgur.com/a7ITeFC.jpg
Ale i tak jest świetna.
Mogłeś napisać, że to pierwszy wgląd na Vision'a. Ogólnie to jest nieźle, tylko jego tors mi sie nie podoba, niepotrzebnie tam czerwony kolor dodali.
A mi się bardzo podoba ( przynajmniej na tym plakacie ), widac ze unowoczesnnony troche look ale wierny oryginałowi też. Fajny plakat tylko gdzie jest moja Czarna Wdowa? :(
Za tym azjatą widać ramię wiec możliwe, że to Czarna Wdowa, ale to tak sobie teraz można strzelać...ona nie ona ;)
Ciekawe na czym skupią ekranową uwagę, już w poprzedniej części było dużo bohaterów. Co prawda dobrze z tego wybrnęli, ale tu dochodzi Vision, Quicksilver, Scarlet Witch, a w obsadzie jest jeszcze War Machine, Thanos. Mam nadzieje że nie będzie jak z rihino ze spidermana.
Thanosa nie będzie, War Machine bedzie tylko chwile jako człowiek a Vision pewnie bedzie tylko pomagal nie walczyl. Dziękuję
No a powiedzcie mi czym/kim jest Vision. Jak on się znajdzie w ekipie? Też jakiś twór Starka czy jak?
Visiona stworzył sam Ultron, jest to zsyntezowany człowiek , taki bardziej ludzki cyborg. Na początku był wrogiem Mścicieli ale później im pomagał. Był wskrzeszany kilka razy i pomagał nawet Młodym Avengersom. Może whodzic do innego ciała i umysłu sprawiając ból, utwardzać swoje ciało jak diament oraz wysyłać laser z diamentu na czole. Ogólnie koleś jest super mocny, ale mysle ze bedzie raczej pomagal druzynie, nie będzie w jej składzie
Filmowo to będzie prawdopodobnie Jarvis zhackowany przez Ultrona.
Oryginalnie jest to cybernetyczny człowiek stworzony przez Ultrona z ciała oryginalnego Living Torcha. Jego celem miało być zniszczenie Avengers ale się zbuntował.