http://www.youtube.com/watch?v=fk24PuBUUkQ
Mimo iż większość scen już była to jest parę nowych
Dzięki! Ultron jest po prostu zajebisty! A my wszyscy jesteśmy tylko kukiełkami ;)
Fajne nowe scenki :) Niech pokażą coś jeszcze. nie mogę się doczekać kiedy wejdzie do kin !
Ha miałam nosa by tu dzisiaj zajrzeć :). Dzięki za link :). Ten film ma najlepsze zwiastuny jakie widziałam w ostatnich miesiącach. Oby film był też na takim poziomie.
Moim zdaniem ten zwiastun to kpina dla widza. Rozumiem utrzymywać film w tajemnicy aby nie zdradzić za wiele ale pokazanie może raptem 15 sekund nowych scen a resztę powtórzyć identycznie to jakieś nieporozumienie. Ja to tak odczuwam.
Pod tym względem też jestem zawiedziony. Sądziłem, że zobaczę całkowicie nowy zwiastun, a to tylko lekka przeróbka pierwszego.
A nie za dużo byście chcieli? A raczej nie za szybko? Jeszcze pół roku do premiery, dali nam porządny zwiastun' i teraz trzeba poczekać trochę na nowy. Kiedyś, w pięknych czasach bez internetu, wychodził jeden zwiastun, który można było zobaczyć tylko w kinach na co większych premierach, czasem w tv koło premiery filmu leciały jakieś migawki - i tyle. A dziś można ze zwiastunów ułożyć sobie całkiem duży fragment filmu:) Chyba lepiej, że nie pokazują wszystkiego za szybko?
"A nie za dużo byście chcieli?"
Właśnie. Tym bardziej, że ten zwiastun/y jest naprawdę bardzo dobry i każdy fan może czuć się usatysfakcjonowany. I tak byłam zdziwiona, że pól roku przed wypuścili taki długi i dobry zwiastun. Ale niektórzy pewnie chcieliby już film. Co mnie akurat nie dziwi :)
Dla mnie niesamowite jest to, że na YT można już znaleźć recenzje samego trailera! Na wielu kanałach ten trailer jest rozbierany na części pierwsze i omawiany niemal klatka po klatce!
Marvel zapowiedział, że będzie co jakiś czas wypuszczał nowe materiały, więc trzeba się uzbroić w cierpliwość. Poza tym - im mniej się dowiemy z trailerów, tym większa frajda będzie z filmu :D