Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212449
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Po Iron Man 3 Pepper, że tak powiem, ma również supermoc, że może się nagrzewać do ogromnych temperatur. Chyba, że czegoś nie dopatrzyłem i po tym filmie jej moc przepadła.

Czy w filmie jest prawdopodobny jej udział jako Mścicielka?

vilectro

Pod koniec IM3 Stark mówi że udało mu się usunąć z niej extremis mimo jakiś tam drobych problemów, a idąc za ciosem zlikwidował również magnes ze swojej klatki piersiowej z reaktorem. Także Pepper jest absolutnie w 100% normalna.

ocenił(a) film na 9
Jerzy_Zareba

Dziękuję serdecznie za odpowiedź, widać nie dopatrzyłem :)

ocenił(a) film na 9
Jerzy_Zareba

Tak jak powiedział przedmówca, ale jeśli chcesz zobaczyć Pepper jako bohaterkę, to jest szansa, bo i ona dostała swoją własną zbroję - nazywa się Rescue.

ThePinkFin

I znając Marvela może do tego dojść. Może wręcz fakt, że przyodziała zbroję w IM3 było pewnym mrugnięciem oka do widowni.

W ten sposób z resztą zrozumiałem specjalnie przedłużony kadr w Zimowym Żołnierzu, w którym Bucky trzymał tarczę Cap'a po odebraniu mu jej podczas walki na ulicy - jestem w stanie postawić forsę że w ten sposób Marvel wyraźnie pokazał że Bucky będzie Kapitanem po CA: Civil War.

ocenił(a) film na 10
Jerzy_Zareba

może chris evans przedłuży kontrakt i nie będzie potrzeby zmieniania kapitana, oby ;/

wolverine11

Wydaje mi się że właśnie dzięki temu Civil War będzie bardzo potężnym psychicznie filmem - nikt nie zginął jeszcze w Marvel'u więc może to wstrząsnąć, ja jestem za.

ocenił(a) film na 8
wolverine11

Jeśli Marvel będzie trzymał się komiksów to Rogers na 100% zginie w Civil War i zastąpi go Bucky.

ocenił(a) film na 10
napioooor

Nie chodzi o to żeby na slepo trzymali się komiksów tylko żeby zrobili bardzo dobry wciągający film (pozatym często odbiegali od komiksów a filmy moim zdaniem wszystkie z MCU są rewelacyjnę) po zimowym żołnierzu kapitan jest bardzo uwielbianą postacią i 5 filmów z jego udziałem to za mało.. a crossbones? a baron zemo? nie przedstawią i nie rozbudują tych postaci w jednym filmie civil war. Kapitan ameryka ma wiele historii które trzeba pokazać. W infinity war super by było zobaczyć pełny skład avengers (włącznie już z ant manem i doctorem strangem) i kapitan musi tam być. Po wojnie domowej avengers mogliby się rozpasć a atak thanosa zmobilizowałby iron mana i kapitana do powownego zebrania ekipy i to z nowymi członkami. Nie wiem, bardzo lubię tą postać i jeli kapitan by zginął to naprawdę za mało go..

ocenił(a) film na 9
napioooor

Steve nie zginął w "Wojnie Domowej", tylko tuż po.

ocenił(a) film na 9
vilectro

Raczej nie, chyba że jako Rescue

ocenił(a) film na 9
vilectro

Nie, i ogólnie jej występ w A2 jest wątpliwy, oficjalnie nie jest potwierdzony jej udział, możliwe że jest to 1-2 minutowa scena, i tyle.