Co takiego mu zrobią - napiszą sprayem na zbroi "mother*ucker"?
Myślę że przesadzasz nie doceniając tej dwójki, moim skromnym zdaniem oni tylko nie wiele ustępują kapitanowi (choć to moja ulubiona postać).
Oni raczej nie mają zdolności do nadluszkiej regeneracji, a więc Kapitan Ameryka ich niszczy.
Black Widow jest mistrzynią walki w ręcz ,umie od każdego wyciągnąć informacje ,Gadżety ma rożne ,dobra jest w informatyce ,zna kilka języków ,jest bardzo sprawna fizycznie .Poza tym Batman też jest zwykłym człowiekiem a też walczył z kosmitami/ z nad ludźmi
Ale co zrobią potężnemu robotowi z kosmosu? Będą go torturować? Mogę sięzgodzić, że wybuchające strzały mogą się przydać, ale mu zrobi Black Widow - przeprogramuje go?!
Hawkeye miał też duży wpływ w komiksie Age of Ultron. oni fakt są na hita od Ultrona, ale mogą się zająć HYDRĄ przed ten czas ;)
w tym filmie ultron nie bedzie tak potezny jak w komiksie a zreszta ta dwojka spokojnie da rade sam zobaczysz
Są częścią Avengers ?????????? Częścią zespołu? Jak wyobrażasz sobie superbohatera który uznaje, że niewiele może zrobić i nie próbuje? Poza tym nie doceniasz ich, naprawdę.
Być może ten koncept art to jedynie zapowiedź starcia z Ultronem, Whedon chyba nie jest tak głupi,aby serwować nam kolejną komiksową bitwę, tylko,że w rozszerzonym składzie Avengersów. Chociaż, ten koleś uwielbia taką jazdę po bandzie, więc kto wie
A jak bylo w komiksach czy serialu ? Tak samo ! Hank Pym, Wasp czy Black Panther rowniez nie mogli nic zrobic Ultronowi swoja bronia/umiejetnosciami, a mimo to probowali. Jesli jestes superbohaterem, i zalezy od Ciebie przyszlosc ziemi, a takze wlasne zycie, jak i zycie Twoich przyjaciol, to wywieszasz biala flage, kladziesz sie na ziemi i prosisz o litosc, czy jednak probujesz na rozne sposoby zalatwic gnoja nawet jesli jest nim Thanos/Ultron/Galactus/Dr Doom czy inny kozak ktorego nawet ruszyc nie mozesz? Zreszta, abstrahujac od tego, Hulk i Thor tez mieli problem zeby naruszyc chociaz troche Ultrona, podobnie jak Vision, wiec argument troche nietrafiony ;)