Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212436
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Thanos i Ultron

ocenił(a) film na 8

Wpadłem na pomysł. A co jak Thanos przekabacił Ultrona na złego żeby ten zdobył dla niego ten
kamień z berła Lokiego, które jest we władaniu Straykera? :D co myślicie o tym?

Hlontro

Ciekawie jak mieli się dogadać skoro Ultron został tworzony na ziemi a thanosa na ziemi nie było ????

ocenił(a) film na 8
wort801

telepatycznie xD podświadomie by wiedział xD to tylko teoria ;)

ocenił(a) film na 7
Hlontro

Nie, nie.
Ultron albo zostanie zainfekowany przez Hydre, albo zbyt ciekawie zinterpretuje swoją rolę.

Thanosa nie będzie albo wcale, albo to będzie kolejne Cameo nie mające znaczenia dla fabuły. Za to w fazie 3 będzie facetem pociągającym za sznurki (zresztą w drugim Thorze mamy mini zapowiedź tego).

Dealric

Może w A 3 będzie Infinity Wars ? :D

ocenił(a) film na 7
exar_3

Raczej nie

ocenił(a) film na 5
Dealric

wydaje mi sie ze ultron moze byc w jakis sposob powiazany z tym co hydra zaczela tj. eliminowanie potencjalnego zagrozenia. i mozliwe ze zobaczy avengersow jako 'potencjalne zagrozenie' i bedzie chcial ich zabic. np moze skojarzyc ze skoro loki chcial zawladnac swiatem, zniszczyl pol ny i zabil mnostwo ludzi to taki thor, ktory jest jego bratem moze probowac zrobic cos podobnego. wiadomo, rzad pewnie chcial dobrze a wyszlo jak zwykle :d

ocenił(a) film na 7
Dochuu

Wolałbym nie, bo byłoby to powielanie wątków z Days of Future Past. Marvelowe Sentinele powstały w celu ochrony ludzkości i ziemi, a przez pewną nadinterpretację wyrżnęły 3/4 planety, dla utrzymania porządku i bezpieczeństwa ;)

ocenił(a) film na 5
Dealric

ja ci mowie, cos z tym watkiem bedzie :D
bo jakis cel ultron chyba musi miec, nie bedzie tak chodzic i wszystkich rozwalac chyba? :p
ale oczywiscie to sa tylko wytwory mojej wyobrazni xD
nie moge sie doczekac az dostaniemy jakis trailer albo chociaz dokladniejszy opis,czy cos :C

ocenił(a) film na 7
Dochuu

Jego oryginalnym celem była zemsta na twórcy. Coś na kształt Spartakusa ;>

ocenił(a) film na 5
Dealric

hmmm skoro tym razem tworca ma byc iron man ( a przynajmniej tym ktory stowrzy mu 'cialo' ) to bedzie chcial sie zemscic na tony'm? :d to raczej watek na im4. tutaj musi celowac w wieksza ilosc ludzi

ocenił(a) film na 8
Dochuu

uważam tak samo jak Ty. No i miał podobne motywy jak w bajce Potęga i Moc.

ocenił(a) film na 5
Hlontro

hmm zobaczymy. chyba jakos niedlugo dostaniemy jakis trailer albo cos? lipiec? :C
a co do potegi i mocy to nie ogladalam ale duzo osob poleca :D mozesz strescic mniej wiecej o co chodzi z tym motywem? :)

ocenił(a) film na 8
Dochuu

on uważał że jeśli ma bronić ludzi to musi ich wybić bo są dla samych siebie zagrożeniem czy jakoś tak ;)

ocenił(a) film na 5
Hlontro

o wlasnie o to mi chodzi :D ja uwazam ze tez cos bedzie z tym motywem.

użytkownik usunięty
Hlontro

Mam nadzieję, że wątek Ultrona będzie zupełnie niezależny od knowań Thanosa. Niech to MCU będzie wielowątkowe.