Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212436
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Ma ktoś może informację czy w tej części Avengersów zagra Bucky/Winter Soldier ?

warlocks

Zagra ??? chyba wystąpi :) raczej nie

wort801

Masz rację, teraz jak tak na to patrze to wystąpi pasowałoby tam lepiej :)

A co do Bucky'ego... no cóż, mówi się trudno. Wygląda na to że przyjdzie czekać na kolejnego Kapitana Amerykę.

użytkownik usunięty
warlocks

Spokojnie, Sebastian Stan podpisał kontrakt na aż dziewięć filmów z Marvelem, także będzie jeszcze wiele okazji, zeby zobaczyć Winter Soldier'a w akcji! :D

ocenił(a) film na 7

Ja tam i tak po cichu liczę, że zobaczymy go w AoU, chociażby w scenie po napisach ;D.

użytkownik usunięty
Anabell_

Dokładnie, ja tak samo :D Ogólnie to świetnie by było, gdyby zrobili film o jego przeszłości. W stosunku do komiksów sporo pozmieniali jego przeszłość, ale i tak film byłby świetny. :)

ocenił(a) film na 7

Z dziewięcioma kontraktami wszystko jest możliwe :D

Swoją drogą zawsze mam bekę z reakcji Sebastiana jak ludzie mu przypominają o tych kontraktach xd. Toż to związek na całe życie!

użytkownik usunięty
Anabell_

hahahaha i dobrze xdd

Anabell_

Łatwo się domyślić czemu ma na tyle kontrakt spoiler dla tych co nie wiedzą zastąpi on Steve Rogersa w roli Kapitana .

ocenił(a) film na 7
wort801

Sama nie wiem czy ten pomysł mi się podoba. Wiem że tak było w komiksach itd. ale no nie potrafię sobie tego wyobrazić, przynajmniej na razie. A jeśli zabiją Steve to serce mi pęknie :(.

Anabell_

No tak było niestety w filmie szybciej to będzie niż w komiksie no wiadomo komiksów tyle ile było nie da się pokazać na ekranie w takiej ilości :(

warlocks

W 3 części nie tylko Winter Soldier powróci wróg z pierwszej części według mnie też pojawi się .

ocenił(a) film na 7
wort801

Masz na myśli Red Skulla?

BluRay2012

Tak mam jego na myśli :)

wort801

Teoretycznie miałoby to sens. Biorąc pod uwagę to w jaki sposób się go pozbyli i moc Tesseractu, to bardzo możliwe że Red Skull jednak przeżył i dochodzi do siebie w jakimś innym wszechświecie...

Ale nie wiem jak to wszystko stoi w komiksach i są to tylko moje domysły ;)

warlocks

Uwaga Spoiler
Red Skull może mieć moce dzięki Tesseractu

ocenił(a) film na 7
warlocks

Może w scenie po napisach.