Masz rację, teraz jak tak na to patrze to wystąpi pasowałoby tam lepiej :)
A co do Bucky'ego... no cóż, mówi się trudno. Wygląda na to że przyjdzie czekać na kolejnego Kapitana Amerykę.
Spokojnie, Sebastian Stan podpisał kontrakt na aż dziewięć filmów z Marvelem, także będzie jeszcze wiele okazji, zeby zobaczyć Winter Soldier'a w akcji! :D
Ja tam i tak po cichu liczę, że zobaczymy go w AoU, chociażby w scenie po napisach ;D.
Dokładnie, ja tak samo :D Ogólnie to świetnie by było, gdyby zrobili film o jego przeszłości. W stosunku do komiksów sporo pozmieniali jego przeszłość, ale i tak film byłby świetny. :)
Z dziewięcioma kontraktami wszystko jest możliwe :D
Swoją drogą zawsze mam bekę z reakcji Sebastiana jak ludzie mu przypominają o tych kontraktach xd. Toż to związek na całe życie!
Łatwo się domyślić czemu ma na tyle kontrakt spoiler dla tych co nie wiedzą zastąpi on Steve Rogersa w roli Kapitana .
Sama nie wiem czy ten pomysł mi się podoba. Wiem że tak było w komiksach itd. ale no nie potrafię sobie tego wyobrazić, przynajmniej na razie. A jeśli zabiją Steve to serce mi pęknie :(.
No tak było niestety w filmie szybciej to będzie niż w komiksie no wiadomo komiksów tyle ile było nie da się pokazać na ekranie w takiej ilości :(
Teoretycznie miałoby to sens. Biorąc pod uwagę to w jaki sposób się go pozbyli i moc Tesseractu, to bardzo możliwe że Red Skull jednak przeżył i dochodzi do siebie w jakimś innym wszechświecie...
Ale nie wiem jak to wszystko stoi w komiksach i są to tylko moje domysły ;)