Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212442
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Zwiastun nr 2

ocenił(a) film na 9

https://www.youtube.com/watch?v=MZoO8QVMxkk

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

Kurczę,co tam się dzieje! Chociaż,trailer odrobinę słabszy od poprzedniego.

użytkownik usunięty
thorin3

trailer bardzo słabszy od poprzedniego, poprzedniemu byłem wstanie wystawić 10/10 z ręką na sercu bo wciągnął mnie kilka razy, liczyłem że jak wstanę dzisiaj to ten trailer mnie rozbudzi szczerze mówiąc, nie wywarł na mnie emocji jak ten pierwszy trailer....

ocena tego trailera 9/10

ocenił(a) film na 9

Mnie zastanawia kim jest ta czarnoskóra kobieta z początku zwiastuna? Oraz skąd Banner wiedział że Ultron nazywa się Ultron?

ocenił(a) film na 9
Himiteshu

Nie znam komiksów więc sądzę że Stark mu powiedział albo Banner sam mu pomagał go budować

ocenił(a) film na 9
thorin3

Słabysz bo bardziej poucinany i większość już akcji widzieliśmy

Himiteshu

Dla mnie trzymał poziom :)

Himiteshu

Trailer bardzo dobry, ale to już było przy trailerze 1. Koncepcja podobna. To nie jest to, na co czekałem, niestety. Wobec tego filmu mam duze wymagania, wiec czekam na powalający trailer blizej premiery.
Niemniej jednak trailer bardzo dobry.

ocenił(a) film na 3
kamilxxx09

Czy tylko mi się wydawało, że CGI (szczególnie w scenach z Iron Manem) było trochę mniej dopracowane, niż przy poprzednim?

h_chinasky

Nie wiem, do cgi nie mam zastrzeżeń. Ale liczyłem na cos innego.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Ja liczyłem na więcej bliźniaków

ocenił(a) film na 9
h_chinasky

Spoko, jeszcze mają 4 miesiące :)

kamilxxx09

Moja ocena trailera 8/10. Poprzedni oceniłem na 9.
Trailer naprawdę dobry, ale spodziewałem sie wiecej nowych scen, nowej koncepcji. No a tutaj w zasadzie jest 3/4 tego, co już było, w dodatku trailer trwa na dobra sprawę niecałe 1:30 minuty.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Myślę że na ostatnim zwiastunie będzie więcej fabuły

Himiteshu

Też tak sądze. No i licze na więcej BUM :)

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

A to pewne że będą 3?

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Hulk ma czerwone oczy - kontrolowany przez Scarlet Witch :)

Himiteshu

Też tak myślę :)

ocenił(a) film na 8
wort801

To zobacz mój temat :) Tam jest kompletnie inna teoria :)

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

Ale...Kim jest ta kobieta w 0.32?

ocenił(a) film na 3
thorin3

Naści analizę zza oceanu:
http://theinsightfulpanda.com/2015/01/12/avengers-age-of-ultron-trailer-2-black- widow-origins-moondragon-the-price-of-hubris/ :)

ocenił(a) film na 8
h_chinasky

Jak patrzę na Klawa to automatycznie widzę Serkisa.

ocenił(a) film na 9
thorin3

I dobrze widzisz

ocenił(a) film na 9
thorin3

Ja myślę że jakaś kapłanka z kraju Czarnej Pantery :)

thorin3

Wydaje mi się, że jest to Dora Milaje - osobisty ochroniarz Czarnej Pantery:D

ocenił(a) film na 8
strazak_2

Z tego co wyczytałem to prawda.Wszystkie puzzle zaczynają siebie pasować :) Klaw,Milaje :)

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

Ogolnie zwiastun fajny, z tym ze przy pierwszy bylo wieksze wow. Jak dla mnie za krotki, fajnie ze pokazali duzo nowych scen, no i nie moge sie doczekac walki Starka z Hulkiem, obaj rozwala system w tym filmie.

ocenił(a) film na 9
mateusi91

Ja mam nadzieję na bardzo wkurzonego Thora

użytkownik usunięty
Himiteshu

Pierwszy zwiastun lepszy ;)

użytkownik usunięty

też tak sądzę, przy pierwszym trailerze było te łał a tu mam wrażenie że to nie trailer tylko teaser trailer nie odnosisz wrażenia że ten trailer powinien być pierwszy a ten co był pierwszy to teraz powinien być? kolejności im się pomyliły.....

ocenił(a) film na 9

Coś w tym jest

ocenił(a) film na 9

Bo świeży

ocenił(a) film na 8

Uważam podobnie. Przy pierwszym przeszły mnie ciarki. Tu już tego nie było. Ale wciąż ten zwiastun jest dobry :). A na pewno zapowiada się dobry film. :)

użytkownik usunięty
Belief

Dokładnie ;)

Także myślę, że to będzie świetny film, chociaż jedynka była nijaka ;D

ocenił(a) film na 8

Fakt jedynka to i mnie nie porwała za bardzo choć miło mi się ją nawet oglądało, ale tylko do czasu walki. :) Potem to już tylko taka głupia nawalanka.

użytkownik usunięty
Belief

dokładnie :) ja miałem tak samo ten jest rewelacyjny, w mojej ocenie 9/10 ale jakoś mnie nie porwał jak to zrobił pierwszy trailer. Przy pierwszym trailerze też miałem ciarki i było te łał z tym coś poszło nie tak, ale to tylko trailer nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, taki żarcik (nie chodzi o ciebie) tylko o tych co krytykują jedno i półminutowy trailer
W ogóle czy tylko ja odnoszę Belief wrażenie że ten trailer co wczoraj dostaliśmy, to jest teaser trailer. Marvelowi chyba kolejności się pomyliły... i pierwszy trailer powinien być wczoraj, a ten co wczoraj powinien być pierwszy.

Avengers Czas ultrona trailer pierwszy 10/10

Avengers czas ultrona trailer 2 9/10

Belief a Kapitana Amerykę Zimowego Żołnierza widziałaś ?

i jak oceniasz teser trailer z Ant Mana?, według mnie hitu nie ma 5,7/10

Jeszcze raz pozdrawiam piękna wiosna tej zimy :)

Himiteshu

A jest wersja z dubbingiem? Bo nie moge znaleźć

hulk_filmaniak

A po co Ci dubbing? 0_0

Adorianu

Chce obejrzeć z dubbingiem :(

hulk_filmaniak

Dubbing ssie i jest dla małych dzieci ;P

Adorianu

gadaj se gadaj ,ja chce dubbing

hulk_filmaniak

Nic nie zastąpi oryginalne głosy aktorów,zwłaszcza takich jak w tym filmie.

Zwłaszcza Spadera w roli Ultrona,trzeba być sorry głupcem by taki głos zastąpić sobie głosem jakiegoś Karolaka czy innego marnego aktora.

"Sznurki mnie nie krępują" xD padłem jak to uslyszałem w 1 zwiastunei z dubbingiem.

ocenił(a) film na 10
Adorianu

Zgadzam sie, przeciez to niszczy caly klimat filmu. Przeciez to az uszy bola.

ocenił(a) film na 9
Adorianu

Nie tłumacz, on jest trollem , je bać

Adorianu

Ja pieprze, człowieku. Pytał się o wersję z dubbingiem, a nie o wykład dlaczego napisy są lepsze.

ocenił(a) film na 9
Blaxi

Nauka języka na poziomie podstawowym dużo nie kosztuje, naprawdę. A poza tym zawsze będę bronił oryginalnych głosów aktorów niż podróbki

ocenił(a) film na 7
Blaxi

Kiedy ktoś cię pyta jak dojechać samochodem do Nowego Yorku, to mówisz mu, żeby cisnął dnem oceanu czy jednak, że jest głupi i powinien lecieć samolotem?

Dealric

Wyjaśniam, że będzie musiał przepłynąć promem, jeśli zdecyduje się na podróż samochodem.

ocenił(a) film na 7
Blaxi

Czyli wybrać opcję, która nie istnieje? Sprytnie.
Tak czy siak to nie ma znaczenia. Myślałem, że ta metafora jest oczywista, ale najwyraźniej nie dla wszystkich...

Dealric

Nie jestem od uświadamiania ludzi ani wciskania na siłę swojego zdania. Ktoś chce jechać samochodem do USA? Proszę bardzo. Co mnie to obchodzi

I od kiedy nie istnieją promy do USA?

ocenił(a) film na 7
Blaxi

Ty naprawdę nie rozumiesz nic, co?