https://www.youtube.com/watch?v=xncI_1pQQhQ
Jeśli kogoś to interesuje.
po raz pierwszy, nikogo nie, obraziłaś, i to w temacie dubbingu. Może nie kłóćmy się już, każdy lubi to co lubi? to co pogodzimy się?
nie myślałem że to powiem no ale zgoda :) jak powiedział głoszą przykazania "szanuj blizniego swego jak siebie samego"
a co do tematów, o dubbingu, nie musisz się martwić, już się nie kłóćmy i nie zakładajmy ich :) a będzie przyjemniej :)
ps. widziałaś Avengers z lektorem może ci dam linki i do Hobbita z Lektorem, może zmienisz zdanie i dasz 7. Dla przyjemności?
zgadzam się, aczkolwiek toleruję go w dwóch filmach, w Obeliksie i w Harrym Potterze, aczkolwiek, preferuję też napisy, ostatnio, Harry Potter oglądam z napisami, i jest jeszcze bardziej magiczny niż z dubbingiem :)
ps. mamy ostatnio piękną pogodę :)
Bo dubbing jest dla dzieci, tak samo jak infantylny Harry Potter. Ten drugi jest jeszcze dla ułomnych - w sumie, to wiem już dlaczego, to twój ulubiony film jest.
nie pisz do mnie nie mam ochoty czytać twoich bzdur, śmiało zakładaj jeszcze 50 kolejnych tematów, i powiedz na blogu admina że wyrażasz swoje zdanie.
a po drugie, ciekawe czy będziesz taka cwana halać po głównym forum, myślę że admini by wyczuli intruza. Tylko się kompromitujesz. Namierzyłem już twoje IP wiec że po niedzieli zgłoszę, twoje internetowe zachowanie na policję.
a teraz żegnam dzieciaczku....
do tego groźby karalne na facebooku. twoja mausia będzie się gęsto tłumaczyć. tymczasem żegnam mentalny dzieciaczku
twoja również, chociaż zapomniałem ;/ ty jej nie masz
przykro mi ale nie posiadam konta na facebooku gimnazjalny oszuście.
Cóż, są tacy co za wszelką cenę chcą poniżyć i obrazić człowieka aż w pięty pójdzie.. tylko i ze względu na to że toleruje lub tak jak ja, uwielbia polski dubbing. Gdy czyta się takie słowa aż złość i żal buzuje :(
odpuść sobie moja droga wiedzma na bosaka
mua posyłam całuski dla największej trollicy tego forum
co więcej informuje cię że w ostatnim czasie, 2 dni temu dostałem numer do pomocy fw i jeśli twoje zachowanie się nie zmieni o 180 stopni, zatelefonuje tam i znikniesz stąd, banem na IP
tyle mam do powiedzenia.