jak ktoś nie widzial:
https://www.facebook.com/video.php?v=877209882337019&set=vb.126757470715601&type =2&theater
będzie troche humoru :)
Super! Dzięki za filmik :). Czy tam ktoś trzyma coś podobnego do noży Volverina?
Wiesz co mam prośbę wrzucaj wszystko tutaj :
http://www.filmweb.pl/film/Avengers%3A+Czas+Ultrona-2015-637247/discussion/Nowin ki%2C+nowo%C5%9Bci%2C+newsy%2C+%22niusy%22+!,2607163
Dobrze jak wszystko jest w jednym miejscu. A tam się naprawdę zagląda.
w tym co wstawiłam, chyba to macie na mysli, ale to nie są pazury Wolverin'a 0:06
To wygląda na jakąś broń przyczepioną do ręki z której one wychodzą. Ale to jest podobne do jego pazurów. W pewnym momencie myślalam że Czarna Wdowa też coś takiego wyciąga tylko że niebieskie :) ale sprawdziłam i nie.
no to raczej może coś podobnego? w temacie o trailerze ktoś powiedział pazury Volwerina .
tak czy inaczej fajnie by było aby Wolverine był w Avengersach, no i Strażnicy, wszystko w Infinity War
Zgadzam się :) strażnicy raczej na jakieś 60% powinni być o Volwerinie możemy zapomnieć no chyba że chcemy reboot :D
Obejrzę, zacisnę zęby i dam radę :D. Jak BPA dałam to, to też dam. Tym bardziej jeśli byłby Loki :D.
ha ha ha "poważna" i od razu mi się Hobbit przypomniał, też miał być poważny :D. Niech będzie poważny byle nie tak jak BPA.
Zobaczymy :) Tez tego nie widzę. Ale może ich nie będzie. W końcu słyszałam że Strażnicy mają być osobną serią.
Ja nie widzę nawet tego nowego spidermana a mnie tu straszą że mają go dołączyć :D
Akurat Spidey będzie dla mnie mile widziany :) Z drugiej strony... MCU było na początek nastawione na budowanie i rozwijanie wątków Thora, Iron Mana itd. A tu nagle zdobywają do pająka prawa i mogą się pogubić...
Nie tylko oni się pogubią. Ja nowego spidermana widziałam tylko 1 i to od połowy na przyśpieszeniu.
Też właśnie nie widzę spider mana nie dość mamy kolejny reboot, ma się pojawić w Civil War i prawdopodobnie rozwali klimat filmu, to jeszcze przesuneli przez niego tak ważne filmy jak Inhumans czy Thor Ragnarok. Przesunięcie Ragnaroka im nie wybaczę bo na Lokiego będzie trzeba czekać aż do listopada 2017 koszmar, a za Inhumans uciąłbym łby.
tak premiera Thora 3 miała być w lipcu 2017 a na to miejsce wskoczył spiderman więc thor 3 jest w listopadzie 2017
A teraz jednak od telefonu i znowu muszę od nowa
dla mnie to największy powód i bolesny kurdę ntyle czekania przez kolejny reboot spidermana
Spokojnie :) Wiadomość do mnie dotarła za drugim postem. Trzeba te błędy przeczekać.