Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212449
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

zastanawiam się czy podany na stronie czas trwania 160 min. jest oficjalny. jeśli tak to tylko 18 minut więcej niż w avengers, a wątków jest znacznie więcej. Jak myślicie kto dostanie najwięcej czasu antenowego i czy nie przeszkadza wam brak ant- mana? jak dobrze kojarzę on jest tatusiem ulcia.

ghost098

Dużo jest zmian w filmach marvela niż tylko zmiana ojca Ultrona :) mi to nie przeszkadza

wort801

czlowieku filmy marvela nie musza byc zwiazan z komiksami np ojcem ultrona nie bedzie ant man tylko stworzy go stark ,a visiona stworzą stark i banner ciekawe co bedzie po napisach i cos czym marvel nas zaskoczy

marvelfan_filmweb

Mi o tym nie musisz pisać :)

użytkownik usunięty
wort801

hehe czasem mnie ten gość bawi :)

ghost098

witaj ghost098 mam prosbe mogłbys przeczytac moj pot pod postem worta801 poniewaz on jest siekorawany do ciebie a nie do worta moj blad

marvelfan_filmweb

mi też to nie przeszkadza. chciałem się spytać o wasze zdanie. ja liczę na dwie sceny ( moje wyobrażenia)
- thor i loki wstęp do rangarok
- druga iron man dowiaduje się kto przyczynił się do śmierci ojca( winter solder), kapitan słyszy w tv o rejestracji superbohaterów i to będzie zaczynkiem do civil war . A jakie są twoje typy?

ghost098

pierwszy moj typ to moglo by byc ze bucky dowiaduje sie ,że steve uratował świat przed ultronem a druga moim zdaniem mogliby pokazac mandaryna, ale prawdziwego a nie aktora który go grał jak to było w iron manie 3

marvelfan_filmweb

też chciałbym mandaryna, tego prawdziwego. oglądając zwiastuny im3 spodziewałem się mrocznego filmu gdzie mandaryn niszczy zbroję jak zapałki pierścieniami. oczami wyobrażni widziałem starka poświęcające go wszystko aby go pokonać . widziałbym tu motyw z batmana rise( stark -miliarder, playboy po wydarzeniach okrzepłby i stałby się poważniejszy można by było przedstawić jego problemy alkocholowe) i taką wersję bym wolał niż mandaryn -błazen i stark z 3 napadami strachu) a ty jak widziałbyś 3 cześć i eventualnie czwartą. muszę przyznać ze bardziej lubię stiva niż starka