kiedy można się spodziewać trailera ? na tyle bohaterów to film musi być dłuższy min. o 20 min.
jaki bohater będzie najważniejszy fabularnie ? co o tym sądzicie?
Film na 95 % będzie dłuższy, bo dochodzą nowe postacie, ale też Hulk i Sokole Oko mają dostać większa role. Obstawiam, że pokażą coś na Comic Con.
dzięki za odpowiedź . Czekam z niecierpliwością na hulkbustera i moich ulubionych bohaterów( iron man i kapitan ameryka )
Zwiastun mam nadzieje ze się pojawi w lipcu albo sierpniu tego roku jak to było w przypadku cz3ści pierwszej ;)
Co ty pierwszy zwiastun dostaniemy w październiku najpóźniej listopad pierwsze zwiastuny ukazują się 7 czasem 8 miesięcy przed premierą więc na zwiastun się nie napalaj tak szybko
Plakat dostaniemy najpóźniej we wrześniu .
Przecież film wychodzi w maju, nie w grudniu więc jak miesiąc przed premierą? Przeczytaj ze zrozumieniem, rzeczywiście zwiastuny ukazują się ok pół roku przed wydaniem filmu, wcześniej możemy liczyć jedynie na jakieś krótkie teasery
No dziękuje za zrozumienie . Ale go rozumiem bo czasem mnie doczytać się nie da , musze używać znaków nie dziwie się napisałam mimry z mamrami , jak bym używała znaków to by mnie zrozumiał .
Niedawno była premiera Kapitana Ameryki 2 a już wiemy że będzie jej sequel natomiast Thor 2 był wcześniej a o kontynuacji cicho więc zakłada, że to on będzie jednym z ważniejszych Avengerów
Była mowa że Cap 3 i Thor 3 są w planach Marvela w 3 fazie. Tylko że Thor 3 w przeciwieństwie do Capa 3 nie ma zaklepanej premiery.
Hulk i Sokole oko mają mieć większe role niż w 1 części Avengers.
Ciekawe, czy Falcon i War Machine też się pojawią, w takim wypadku mielibyśmy aż dziesięciu Mścicieli w jednym filmie.