ostatnio już gdzieś czytałam.. a z resztą.. zobaczcie :
file:///C:/Users/Olka/Desktop/asw.png
Thanos może mieć coś co należało do Visiona?
jakie wasze zdanie?
Nie udało mi się otworzyć linku ale pewnie chodzi ci o kamień nieskończoności na czole Vision'a, takie same ma Thanos na swojej rękawicy więc może, może...
Moze sie okazac ze chodzi o ten kamien nieskonczonosci . Ponoc thanos ma juz trzy tesseract z thora i eter z thor mroczny swiat i kamien z straznikow galaktyki piszcie w ktorych filmach powinny sie pojawic te5 5 ostatnich miejmy nadziehe ze przed infinity war
Chcesz dolaczyc do moich znajomych dearlic czyli by byly 4 artefakty w posiadaniu thanosa jak uda mu sie przejsc laske lokiego to zostana mu tylko 4 do zdobycia a jak je zdobedzie to aktywuje swoja rekawice i zacznie sie x nim nawalanka w infinity war co zostanir podzielone na 2 czesci
Heh :) a co najśmieszniejsze myślał że jestem bratem belief :D zrobił taki kabaret że na to forum zbiegło się połowa fanów Śródziemia haha
No teraz juz wiem ze 6 ciekawe w ktorych dwoch filmach wprowadza te dwa byle jak najszybciej przed infinity war moglbys napisac jakie to sa kamienie (do czego sluza)
A google dla Ciebie za skomplikowane?
Space gem - Tesseract. Umożliwia dowolne przemiszczanie materii w przestrzeni, a także obecność w wielu miejscach naraz.
Reality gem - Prawdopodobnie Aether. Zmiana rzeczywistości zgodnie z życzeniem posiadacza. W gruncie rzeczy jest to nieco silniejsza wersja mocy posiadanej przez Scarlet Witch.
Mind gem - Berło. Możliwość czytania cudzych myśli i do pewnego stopnia ich kontrola.
Power gem - Orb. Zapewnia dostęp do dowolnej istniejącej energii i manipulacji nią. Wzmacnia moc innych gemów.
dwa brakujące:
Time gem - Obecnie jedyny wciąż istniejący w głównym uniwersum komiksowym. Manipulacja czasem i wiekiem.
Soul gem - Manipulacja duszami, wysysanie ich razem z siłą właściciela i wiele innych. Jedyny gem, który posiada własną świadomość.