jak myślicie ile będzie trwał 3 zwiastun bo ja myślę że z 1 i pól minuty
2 minuty 10 sekund, poprzedni był za krótki, więc ten powinien być dłuższy z nową sceną. Zresztą po co zakładać temat skoro nawet nie wiadomo czy wyjdzie ten trzeci trailer...
ma wyjść chyba 3 lub 4 marca gdzieś czytałem chyba pod koniec serialu agenci tarczy
odwołali go więc nie ma się co łudzić, choć w czwartek ma być jakaś niespodzianka, lecz nie wiadomo czy chodzi o trailer czy o coś zupełnie innego
każdy już wie od tygodnia, ale ponoć ma być niespodzianka w czwartek więc nadzieję można mieć :)
fajnego masz awatara nie widziałem że można wrzucać zdjęcia w formie slajdu jak to zrobiłeś
Normalnie, znajdujesz jakiś gif, jeśli masz program photoscape, wrzucasz plik do tego programu, ustawiasz rozmiar 80x50 może być 70x50, 70x40, 70x80, nie może być więcej, niż 80. Proste :) tylko zrób to w programie photoscape :)
Najlepiej gdyby zrobili taki zwiastun długość 2:30 i większość nowych scen. I zauważyłem, że miałeś rację odnośnie plakatów.
W sumie u mnie tak samo, i tak pierwszy trailer był świetny, potem go rozszerzyli czyli można było by go zaliczyć jako drugi trailer, a trzeci mieliśmy w styczniu na tym bym przystanął, bo szkoda by trailery ukazały nam sceny, zresztą potem będą spoty więc :) wytrzymam
Rozszerzony pierwszy z młotem Thora najlepszy :)
A 2 trailer, mało co się różni. Mimo to pierwszy trailer najlepszy dzięki muzyce.
Dokładnie mam to samo zdanie :) oby jutro były plakaty, czekam na Hawkeye i Kapitana :)
wort najpewniej wiesz ale
http://pbs.twimg.com/media/B_GX97kW4AArAA7.jpg:large
kolejny
Witam. W internecie pojawił się wyciek Avengers : Czas Ultrona. Ja już oglądałem i jestem zachwycony ! film można obejrzeć tutaj : h t t p : / / avengers czas ultrona . h 2g . pl / avengers / Udanego seansu. usun spacje
To taki koleś który ma swoją stronę na którą wejdziesz, to będzie ściągać kasę, ja się raz pokusiłem, i miałem wirusa przez tą stronę ;p
Bez urazy, ale trzeba mieć jakiś niedowład mózgu aby już w pierwszej sekundzie nie połapać się, że to kolejne ścierwo jakiegoś bota...
Jest zapowiedź zwiastuna :)
http://www.movieweb.com/avengers-age-ultron-trailer-thursday-american-crime