Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210846
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

czy ktoś jeszcze uważa że w tym filmie może trochę przesadzili z liczbą superbohaterów. może z tego wyjść niezły bubel.

rafiq11

Nie. Właśnie o to chodzi, mają być wszyscy przeciw wszechmocnemu Thanosowi.

ocenił(a) film na 7
juchacz17

ja też mam obawy co do tego, chociaż jak czytałem komiks to przeciwko thanosowi było chyba ze 3 razy wiecej ich, ale film i komiks to nie to samo, zobaczymy po pierwszych zajawkach.

Marley

X-men daje rade z taką ilością superherosów, a Civil War to już w ogóle, więc obawy są bezpodstawne.

juchacz17

Ciwil War a Infinity War to dwie różne bajki. W pierwszym filmie byli tylko ci podstawowi Avengersi, a do nich dojdą jeszcze kilka innych ekip, jak np. ekipa Star-Lorda, Defendersi oraz Dr Strange. Brakuje tylko X-Manów i mielibyśmy komplet. Były opinie że jakiś X-Man powinien do nich dołączyć. Nie wliczając Inhumans.

rafiq11

Może i dwie różne bajki, ale to był pierwszy film, gdzie znalazło się, aż tylu superbohaterów.
Z Defenders to na razie nie wiadomo, bo to jednak seriale tylko, a oficjalnej deklaracji, że będą jeszcze nie było.

juchacz17

shield tak samo jedynie serial, a dwie osoby tak samo mają szansę pojawić się w filmie.

rafiq11

Bo Coulson był w MCU już wcześniej

juchacz17

może również Quke- Daisy w nim wystąpić

ocenił(a) film na 10
rafiq11

Ciekawe czy Ghost Rider się pojawi?

Damian9900

na dzień dzisiejszy nie

ocenił(a) film na 10
rafiq11

Bardzo bym chciała zobaczyć Coulsona, Daisy i Ghost Ridera w Avengers. Ale chyba małe szanse. Już by się pojawiły jakieś plotki chociaż, a tu nic...
Pora zejść na ziemię...

ocenił(a) film na 10
balex

Ghost Rider jest Rycerzem Marvela jak Punisher czy Moon Knight, nie walczą w drużynach

ocenił(a) film na 9
juchacz17

Defenders nie będzie na 100 %

ocenił(a) film na 10
juchacz17

Defenders na bank nie będą, to Avengersi zresztą zawsze walczą z takim "złem"

ocenił(a) film na 10
rafiq11

Defenders nie należy do filmowego MCU

ocenił(a) film na 9
Himiteshu

Nie ma filmowe i serialowego mcu oficjalenie wszyscy są razem , tylko myk polega na tym ze nawiązania sa nieatety nieznaczne

ocenił(a) film na 10
rafiq11

Nie będzie bubel, Filmy Avengers zawsze stoją na bardzo wysokim poziomie i ba im więcej avengerów tym lepiej wedlug mnie. Jak w komiksach