chyba oglądałeś wersję z dubbingiem ;d polecam wersje z napisami ostatecznie z lektorem wtedy zmienisz zdanie :D
Masówą i żenadą był Iron Man 3 oraz 2 ostatnie części Hulka jeśli chodzi o uniwersum Marvela ;]
Drugi Hulk był (dla mnie) lepszy pod względem fabuły. Natomiast pierwszy (Eric Bana) lepszy pod względem aktorów.
Przyznaj, że po prostu nie lubisz filmów tego gatunku..nie widzę w tej produkcji niczego żenującego.
Podbijam pod ostatnie dwa posty ;)
Serio oceniasz filmy jedynie na podstawie sentymentu?
Ja nigdy raczej nie interesowałem się komiksami, ale dalej nie wierze, żeby ten film zrobił na mnie o tyle większe wrażenie, gdyby było inaczej. W końcu oceniamy film, a nie uniwersum Marvela.
Wiesz ze to jest na podstawie komiksu Avengers, ktory ma kupe lat i jest jednym z lepszych? Dlaczego mialoby nie pasowac? Nie lubisz druzyn?
A to w takim razie sory. Wiedziałam, że to film z postaciami z komiksów Marvela ale nie wiedziałam, że był komiks z nimi wszystkimi ;/ A odnośnie samego filmu to po prostu w moim odczuciu było za dużo wszystkiego. Masa superbohaterów, masa supermocy, ale fabuła dla mnie do kitu. No ale co kto lubi.
Nie chodzi tu o fabułę, tylko o sam pomysł drużyny bohaterów, który jak niektórzy uważają, nie jest jakimś "wymysłem Disneya, w celu zgarnięcia kasy fanów poszczególnych superbohaterów", tylko już dosyć starą koncepcją.
wow !!! sikam w majtki ze szczęścia, na samą myśl o takim pomyśle:P ...to jest dobre, ale dla dzieci :D
Do filmów o superbohaterach dobrze jest mieć trochę dystansu, ale nie o to chodziło w mojej wypowiedzi.
Wystarczy popatrzeć na scenariusz... za każdym razem to samo... zło atakuje ziemię STOP bohaterowie łączcie się! STOP ciężka walka STOP wszystko dobrze się skoczyło FULL STOP :]