6,3 57 tys. ocen
6,3 10 1 57257
4,2 10 krytyków
Babylon A.D.
powrót do forum filmu Babylon A.D.

4/10

ocenił(a) film na 4

Film da się oglądnąć ale czy warto?!? Jak ktoś lubi film w których najważniejsza jest akcja w stylu Rambo albo Zabili go i uciekł to film mu się spodoba. Wybuchy, strzelaniny, pościgi i wiele innych sytułacji które z realizmem mają niewiele wspólnego. Wszystko to tu jest. Brakuje tylko fabuły, dialogów i sensu ale to taki mały szczegół.

Mikel82

niekoniecznnie sie z Toba zgdzam, Wg mnie ( ajest calkowicie subiektywna ocena) kazdy moze w tym filmie znalezc cos dla siebie.... ja nie jestem zwolenniczka filmow typu zabili go i uciekl.

ocenił(a) film na 4
ogrodniczka1111

To co Tobie się w nim podobało jeśli nie jesteś zwolenniczką filmów "akcji"??? Ja po prostu chyba mam już dość filmów które opierają sie głównie na efektach specjalnych. Filmów które opowiadają "tandetne" historyjki. Wszystko zrozumiem jeśli to tworzy jakiś klimat i ma to sens. W tym filmie tego nie doznałem. Po prostu film ogląda się bez żadnych emocji. Nie zapamiętam go, a to o filmi żle świadczy bo te najlepsze pozostaja w pamięci na zawsze. No ale to jest tylko i wyłącznie mój punkt widzenia i nie każdy musi się z nim zgadzać. Uff.. troszke się rozpisałem :) Pozdro