6,3 57 tys. ocen
6,3 10 1 57257
4,2 10 krytyków
Babylon A.D.
powrót do forum filmu Babylon A.D.

Nie rozumiem dlaczego ludzie od razu piszą, że jest beznadziejny. Przyjemnie, luźno się ogląda - widziałem 100 innych gorszych filmów niż ten. 7/10

slavo_5

Dla mnie ten film jest beznadziejny. Zawiodłam się na im strasznie.

ocenił(a) film na 5
slavo_5

Pamiętam ,że przed premierą sam reżyser mówił o tym filmie same dobre rzeczy.Powiedział ,że będzie tak dobry ,a może i lepszy od "Łowcy Androidów".Wchodzą do kina ,byłem "napalony" by obejrzeć film z akcją toczącą się w przyszłości z Vin Dieselem (bardzo mi się spodobał pomysł z nim w filmie w przyszłości.Dla porównania "Pitch Black" ^^) !!Początek jak dla mnie spoko ;p ta muzyka i ten dość dobry klimat ,ale później stopniowo zaczęło się wszystko sypać :/..No Dajcie spokój!!! A zakończenie :/ :/ :/ =>bez komentarza<= moja ocena 5/10.

ocenił(a) film na 3
slavo_5

Ja tam się bardzo zawiodłem na tym fimie. DNO po prostu!

ocenił(a) film na 1
slavo_5

Ja niestety też bardzo się na nim zawiodłam. Może dlatego, że nastawiłam się na coś lepszego :/

slavo_5

pierwszy film z Vin Dieselem który był poniżej moich oczekiwań, ale nie było tak tragicznie jak tu piszecie

ocenił(a) film na 6
TakeMeToBrasil

Kolejna siepanka z Vin Dieselem. Nic specjalnego ale przyjemnie się ogląda. film polecam zmęczonym ludziom ktorzy nie maja zamiary myśleć w czasie oglądania tylko się trochę rozerwać, dosyć dobre efekty specjalne fabula kiepska dialogi również ale całokształt wychodzi tak 6/10.