6,3 57 tys. ocen
6,3 10 1 57257
4,2 10 krytyków
Babylon A.D.
powrót do forum filmu Babylon A.D.

ZAWIODŁAM SIE, OPIS FILMU SUGEROWAŁ LEPSZY FILM,
spoiler!
no tak zaszła babka w ciąże ... i??? jaki tu sens? rozumiem miała być początkiem nowej religii, ale w jakim celu?
i co miało znaczyć to że od tej pory ten facet ma sie zając dziećmi? co.. ona umiera???
KISZKA

girl_blue

Niekiedy trzeba troszkę rozumu aby coś zrozumieć, a nie tylko patrzeć na pojawiające się sceny jak na obrazki z książki :(

ocenił(a) film na 3
bartez13_17

a jak tyś taki mądry i wszechoglądający to moze zdradzisz sens? choc moze dla ciebie film sensu wcale miec nie musi?? no tak, niektórym to niepotrzebne, byle sobie poogladać OBRAZKI

girl_blue

Hnmnmn nikogo nie obraziłem, swoją wypowiedzią i myślę że nie masz postaw mnie obrażać. Wyraziłem tylko swoją opinię że nad tym filmem trzeba trochę pomyśleć, poszukać jego głębi, i uwierz że nie wszystko widać na pierwszy rzut oka. Może film nie ma ogromnej filozofii, ale na pewno nie jest beznadziejny i bezsensu. A jeśli chcesz poznać sens tego filmu to poczytaj sobie inne tematy, jeden użytkownik bardzo dobrze przedstawił sens tego filmu więc po co ja mam się nie potrzebnie rozpisywać. Uważam że kolejna wypowiedź na ten temat będzie bezcelowa.

P.S. I nie ironizuj oraz nie parafrazuj moich słów jeśli nie umiesz, bo jest wręcz bezczelne oraz pokazuje twój stosunek do innych ludzi.