7,4 173 tys. ocen
7,4 10 1 172655
6,4 28 krytyków
Bad Boys
powrót do forum filmu Bad Boys

Kocham ten film!

ocenił(a) film na 9

Will i Martin żądzą. Ten film po prostu jest genialny. Te oszołamijące sekwencje poscigów, gra aktorów, wspaniala mieszanka przeróżnych klimatów, no i oczywiście fabuła. Czego chiceć więcej.

użytkownik usunięty
Piotras

a ja nie!
czego chciać więcej?już ci mówie. Po pierwsze: jakiś wporzo sekwencji pościgów, lepszej obsady (sorry ale willy już się nudzi); klimaty- gdzie tam masz klimaty?fabuła- no nie tu to mnie z nóg zwaliłeś. Fabuła jak w każdym innym filmie o glinach. Przystojny policjant, kobieta w tarapatach i bla bla bla. Po prostu: DO BANI. Ale to tylko moja opinia

ocenił(a) film na 10

Na szczęście to tylko Twoja opinia. Bo większości ten film się podobał lub bardzo podobał. Wg mnie ten film jest świetny i jednen z najlepszych, jakie widziałem. A widziałem dużo filmów... A co do aktorów, to lepszego duetu nie wyobrażam sobie.... Ale to tylko moje zdanie....

Piotras

ja się zgadzam...pokochałam ten film... :P

ocenił(a) film na 10
Piotras

tez sie zgadzam... film jest siwetny nie ma lepszego(polaczenie komedii z sensacja z mala domieszkaa dramatu). a co do aktorow to will i martin stworzyli najlepszy dueat aktorski jaki do tej pory widzialem. oby wiecej takich filmow. pozdro